Beezy parašė:
Nu bet ir atėjo laikai... 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nezinau va kad tie testai kelis eurus kainuotu ju kainos po 25 e tai per menesi 75 e atsikratysiu nzn kur kreiptis ir ka bedaryti skiepytis tikrai nenoriu rizikuoti
Beezy parašė:
Nu bet ir atėjo laikai... 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nezinau va kad tie testai kelis eurus kainuotu ju kainos po 25 e tai per menesi 75 e atsikratysiu nzn kur kreiptis ir ka bedaryti skiepytis tikrai nenoriu rizikuoti
Ar kas turejote su pirmais vaikais tokius vystymo stalus su vinelemis? Pasiteisino?
https://www.vaikubaze.lt/vystymo-lentos-ir-vystymo-stalai/18451-ceba-baby-vystymo-stalas-laura-zebras-baltas-medinis-w-650-002-260-5907672316147.html

Lala4 parašė:
Sveikos, ar darėtės 20sav. ultragarsą pas genetikus?Vis svarstau ar eiti ar ne. Paprastas echoskopas pas ginekologę praėjo gerai
Nesidariau. Laukiuos ir tikiuosi geriausio. Juk dabar, kai jau 20sav. Net jeigu ir būtu kas negerai, nejaugi nutrauktumėt neštumą?
Gintarees parašė:
Ar kas turejote su pirmais vaikais tokius vystymo stalus su vinelemis? Pasiteisino?
As turejau, man labai pasiteisino, kaip vystymo stala pranaudojau iki metu beveik, o vonele iki 4 men kazkur, tiesiog issikraustem kur turejom didele vonia
Magdalenaa parašė:
As turejau, man labai pasiteisino, kaip vystymo stala pranaudojau iki metu beveik, o vonele iki 4 men kazkur, tiesiog issikraustem kur turejom didele vonia![]()
O ta vonele iki kiek mazdaug laiko galima naudoti? ;)
Lala4 parašė:
Sveikos, ar darėtės 20sav. ultragarsą pas genetikus?Vis svarstau ar eiti ar ne. Paprastas echoskopas pas ginekologę praėjo gerai
Sveiki, aš planuoju dar pasidaryti nors viskas buvo gerai, kažkaip ten viska išsamiau papasakoja parodo🙂
Mes2010 parašė:
Mergaites tos kurios skiepyjotes nuo kovido kokia vakcina emete, as buvau pries skiepa nestumo metu bet darbas vercia skiepytis arba testuotis uz savo lesas , kokia…
Negali Jūsų priversti skiepytis nei testuotis, skambinkite savo daktarei,man ji israse pažymą kad esu sveika viskas, juolab su tuo skiepu nėštumo metu daug klaustuku...
Mes2010 parašė:
Mergaites tos kurios skiepyjotes nuo kovido kokia vakcina emete, as buvau pries skiepa nestumo metu bet darbas vercia skiepytis arba testuotis uz savo lesas , kokia…
Skiepyjausi Pfizer (nėščiosioms Pfizer arba Moderna rekomenduojama). Nebuvo jokių šalutinių poveikių, tik vieną dieną skausminga dūrio vieta.
Catallea parašė:
Skiepyjausi Pfizer (nėščiosioms Pfizer arba Moderna rekomenduojama). Nebuvo jokių šalutinių poveikių, tik vieną dieną skausminga dūrio vieta.![]()
As prieš nėštumą skiepijausi Pfizer, po antro skiepo buvo suskilusi temperatūra labai krėtė šaltis, tik viskas truko apie parą 🙂
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai