Bella parašė:
Viskas ok pataisiau savo parašymą nes taip ir pagalvojau, kad galit nesuprasti. Bet nepastebėjot turbūt. Taip taip NIPT. Su pirmu neštumu taip pat dariau bet kitą H…
Dar tik galvojimo stadijoje esu🙈. Kažkaip patiems ramiau būtų🤷🏻♀️
Bella parašė:
Viskas ok pataisiau savo parašymą nes taip ir pagalvojau, kad galit nesuprasti. Bet nepastebėjot turbūt. Taip taip NIPT. Su pirmu neštumu taip pat dariau bet kitą H…
Dar tik galvojimo stadijoje esu🙈. Kažkaip patiems ramiau būtų🤷🏻♀️
Bella parašė:
Kad rami galva būtųNa aš jau tokia esu
![]()
Aišku. O aš neapsisprendžiu, ar reikia tų tyrimų
DžiaugsmoSaulytė parašė:
Kas čia per testas?
Muhdo.lt
Bella parašė:
Kad rami galva būtųNa aš jau tokia esu
![]()
As tai darysiuos del amziaus, nes jau rizikos grupeje del to esu. Nors ramu tada bus👌..
silvijana parašė:
O jūs visos taip anksti pas ginekologe varot 6a savaite? 😊 Mano pirmas nestumas cia, tai kai snekejau su gydytoja sake ne anksciau kovo 18dienos eit. O ir tai tik p…
Ne visos taip anksti eina 🙂 as eisiu kazkur 9 savaiciu, gavau vieta privaciai tik 04.22. Jei butu buve kada noriu tada einu, manau buciau ejusi kokiu 8 savaiciu 🙂
Arzu parašė:
Sveikos merginos, prieš pora dienų lyg ir kalbėta apie tai, bet neradau kažkaip
Dauguma LT po 800, kas gyvena kitur, ten dazniau 400 sako 😁 tad pasirinkimo laisve
miliukass parašė:
Dauguma LT po 800, kas gyvena kitur, ten dazniau 400 sako 😁 tad pasirinkimo laisve
Ačiū už apžvalgą☺️☺️ Aš irgi 800, bet kažkaip užmačiau naujajame nėštumas ir gimdymas žurnale, kad 400 rekomenduojama 😏😇
Bella parašė:
2021.03.30O jūsų?
24.03.
miliukass parašė:
Pirma Trimestra 800 o antra tik 400
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai