Zauza parašė:
Mano vaikas yra ne tikrai flegmatisko budo, o ypatingai judrus ir nenustygstantis vietoje ir cia ne mano vienos nuomone😊 Va tokioms mamoms reikia mastyma pakeisti p…
Jum atrodo, kad mes nieko nedarom, o patikekit darom ir ieskom ir bandom, bandom ir vis bandom. Kartais pavyksta, jau dziaugiesi ir pyst prasideda miego regresas ir visas tavo darbas nueina nusiui ant uodegos ir vel bemieges naktys, zirzimai, verkimai. Man tikrai nesinori supt ta vaika, bet jeigu kiti budai nepadeda as jos verkt nepaliksiu, nes dabar jos poreikis toks. Auginu vaika viena, pajamos deja grieztai tokios kokios yra ir rast 300 eur as negaliu ir neturiu, skolintis irgi neiseitis, nes atiduot reikes, kazkur save paspaust as ir neturiu kur. Googlei kas nemokamo perskaityta ir taikoma. Kodel dabar esant miego regresui nustojau maitint nakti, nes tada butent ir siulo pradet keist naktinius iprocius, sekasi tikrai geriau nei maniau, bet viskas vyksta letai. Kazkada po kiekvieno maitinimo supdavau, dabar pavalgo, atsirugsta kas mano vaikui labai svarbu, paguldau ant soniuko paglostau ir miega. Pries naktini miega ir realiai nebesupu, turim ritualus ir jinai gan gerai uzmiega. Diena beje visaip bandau, nu bet nesugeba jinai saves uzsimigdyti, daeinama iki klykimo ir vis tiek pasupt reikia, uzmiega ir miega valanda ar ilgiau. Siaip is lempos nemigdau, laukiu ryskiu signalu ir bent keletos bandymu paciai migdytis. Todel tas jusu pastovus aiskinimas nu kam jus supat tikrai erzina, nes lengva pasakyt, sunku padaryt. Visi vaikai skirtingi. Cia lygiai taip pat butu jei sakyčiau, nu mamos kaip jus nesugebat kavos ramiai isgert, ar pietu pasidaryt gi vaikas jau turi pats uzsiimt bent 15min. Bet visokiu atveju maciau ir zinau, jog yra visokiu vaiku ir neauginami jie pagal sablonus ir kas tiko mano vaikui, nebutinai tiks kitam. Aklo isitikinimo nera ir nebuvo tik liudna realybe, jog eina 5 menuo be normalaus miego, esu viena, be papildomu ranku, bet su viltimi jog viskas tik geryn. Dar gal tas supimas jai patinka, nes beveik visada i lauka einam su nesiokle,o ten ir savotiskas supimas gaunasi. Vezime deja nuo menesio nebeguli 🤦♀️ na bent jau pasidziaugsiu atpratina nyksti ciulpti 😅

Bet va facelle ryskiau rodo kai yra nestumas, tai jei jis ne…