SimonaSi parašė:
Abu išgarinate ir sutrinate?
Aš verdu. Pirmiausiai cukinija,obuolį tik pabaigoj porai minučių. Manau garinqnt irgi taip galima daryti
SimonaSi parašė:
Abu išgarinate ir sutrinate?
Aš verdu. Pirmiausiai cukinija,obuolį tik pabaigoj porai minučių. Manau garinqnt irgi taip galima daryti
Evaa1 parašė:
Visiskai jums pritariu. Mes taip pat is UK. Ir taip pat darome kaip ir jus 🙂kadangi mazylio neskiepyjau, tai pas daktarus nesam buve nuo tada kai jam buvo beveik 3m…
Mes bandome BWL. Bet mums po Kalėdų tik 6men. Tai dabar tik pazindinames su maistu.. Pradėjom nuo daržovių. Ragavom ne vieną, favoritai kalafioras ir brokolis. Bulvė ir moliūgas nepatiko. Kol kas labiau žaidimas, nei valgymas. Nesuku galvos, nes valgo MP.
Mano vyrukas 5to mėnesio svėrime per mėnesį buvo praktiškai nepriaugęs svorio. Anei 100 g. Gydytoja liepė auginti svorį. Vaikutis valgo MP ir nuo 5 mėnesių pradėjo ragauti daržovienes. Svoris jo 5 mėn yra visiškai normalus, 7,8 kg ir aukštas - 71,5 cm bet vis neišeina iš galvos tas svorio neprieaugis, ar čia jau man signalas, kad kažką ne taip darau / nedadarau, ar nepergyvent dėl to, kad dabar nepriaugo, nes pradžioje varė po 1,5 kg? Tiesa, kai pasakau gydytojai, kad valgyti keliasi vieną kartą, tai ji už to užsikabino sakydama, kad gal tai ir bus priežastis - per mažai. Bet aš nemanau, kad 5 su puse mėnesio mažylį reikėtų žadinti dažniau naktį ir maitinti. O gal reikėtų?
vaikas vaikui nelygu, mano pirmagymis nuo 3mėn nesikeldavo visiškai naktim valgyt ir svoris augo gerai, na o mažoji keliasi valgyt 2-3kartus ir svoris auga labai sunkiai, 6mėn vos ne vos padvigubinom gimimo svorį (gimė 3.195kg, 6mėn - 6.465kg). Šiaip nuo 3mėn bet koks prieaugis gerai, kad ir tie patys 10gr
Mamos, pastaroji savaite kazkoks kosmosas uzmigdymai nakciai, baigiu paluzti... sekunde pazinda ir muistosi, vartosi, inkcia, po to jau ir i verkima pereina. bandau ir ant ranku uzmigdyt, ir visokiose kitose pozose maitindama nulauzt, supuoju... dantu nesimato. vakar apsiverkiau, nes tiesiog isteriskai reke ir niekaip nejo nuraminti. gal kam buvo panasiai?
H
Lietuvaite1 parašė:
Mamos, pastaroji savaite kazkoks kosmosas uzmigdymai nakciai, baigiu paluzti... sekunde pazinda ir muistosi, vartosi, inkcia, po to jau ir i verkima pereina. bandau…
Buvo,kad keldavosi kas pusvalandį,o migdyt reikdavo po valandą, pusantros... praėjo 🙃o dantys gal tik po 3 savaičių išlindo 😂😂😂
Underline parašė:
Mano vyrukas 5to mėnesio svėrime per mėnesį buvo praktiškai nepriaugęs svorio. Anei 100 g. Gydytoja liepė auginti svorį. Vaikutis valgo MP ir nuo 5 mėnesių pradėjo …
Ir mano vyrukas 5mėnesių svėrime priaugo tik 190g(su bodziu ir pampiu). Liepė didinti misinuko kiekį ir primaitinti jau normaliai. Tai va, po dviejų savaičių pasirodeme vel pasisverti. Na ir priaugo 500gramu 🤗
Underline parašė:
Mano vyrukas 5to mėnesio svėrime per mėnesį buvo praktiškai nepriaugęs svorio. Anei 100 g. Gydytoja liepė auginti svorį. Vaikutis valgo MP ir nuo 5 mėnesių pradėjo …
Viską jūs gerai darot, vaikas juk juda daug, išjuda. Tuolab, jei pradžioj po 1,5kg varydavo, tai išvis. Pas mus 4 mėn apžiūroj mergaitė priaugo 300g per visą mėnirgi parinausi ir galvojau ką blogai darau, bet kaio vyras sako, jei pirmus mėn viskas ok buvo, tai viskas gerai, nes būtųir tada nepriaugus. Mūsiškė iki 6 mėn nepadvigubino savo svorio, vangiai tas svoris jai auga, nors valgo tai turbūt daugiau dabar nei pirmus mėn, bet ir juda juda juda. 10 sekundžių ramiai nepabūna, nu tai kaip jai tą svorį priaugint. Dabar net nebesveriu namuose tarp vizitų pas daktarę, kad nesinervinčiau, nes paskutinį kartą kai per 6mėn gimtadienį svėriau tai net ir - 100g buvo nuo vizito, bet tada ir mažiau valgė, nes dantis kalėsi, daržovių išvis negalėjau įsiūlyti jokių
H
Lietuvaite1 parašė:
Mamos, pastaroji savaite kazkoks kosmosas uzmigdymai nakciai, baigiu paluzti... sekunde pazinda ir muistosi, vartosi, inkcia, po to jau ir i verkima pereina. bandau…
Buvo,kad keldavosi kas pusvalandį,o migdyt reikdavo po valandą, pusantros... praėjo 🙃o dantys gal tik po 3 savaičių išlindo 😂😂😂
Lietuvaite1 parašė:
Mums taip jau senokai, tai su pagerėjimais, tai su stipriais pablogėjimais. Bet sudėjus ir kitus nuo pat pradžių pasireiškiančius simptomus, îtariu tylųjį refliuksą
O jums jei savaitė taip, gal tikrai dantys :)) Kai kuriems labai jau ilgai kalasi ir kankina.
O tik rėkia ar ir kaip nors riečiasi, raitosi?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
Gal pilnai suveikia ir po tų 2-3 mėn., bet švelnus veikimas gal praside…