Evalent parašė:
O kas darbe padeda išbūti tokios būsenos dabar (jeigu dirbat)?![]()
Sunku net bendraut rytais būna 🙈
Visa laime, kad iki menesio pabaigos man atostogos
o kaip bus kai grisiu, net neisivaizduoju
Evalent parašė:
O kas darbe padeda išbūti tokios būsenos dabar (jeigu dirbat)?![]()
Sunku net bendraut rytais būna 🙈
Visa laime, kad iki menesio pabaigos man atostogos
o kaip bus kai grisiu, net neisivaizduoju
Heru parašė:
Kaip jusu papuliai gyvena? Maniskiai jau geras dvi savaites atrodo lyg 2x padidejo ir kasdien as "jauciu kad turiu papus". 🙈
Man atrodo, kad viduj būtų biliardo kamuoliukai.. 🙈🙈 Kai ramybėj nejaučiu, bet jei tik baksteliu kažkur, tai tokie sunkūs sunkūs..
audrute_c parašė:
Merginos, o gal žinot kokį vitaminą D galima gerti besilaukiant?
siaip visas nereceptinis vit D yra saugiomis dozemis. o didesniu doziu tik pgl receptus. siaip vit d mums visada truksta, net vasara jo neprikaupiam.
4deila parašė:
Man atrodo, kad viduj būtų biliardo kamuoliukai.. 🙈🙈 Kai ramybėj nejaučiu, bet jei tik baksteliu kažkur, tai tokie sunkūs sunkūs..
bet tai kai kunas signalus siuncia! as butent pagal papus ir pilvo maudoma jauciau, kad pastojau praktiskai iskart, o testas tik uztvirtino. man pirmas testas "vaidenosi" jau pries 4 dienas, gan anksti, tai labai tikiuosi, kad bus mergyte 🤩
OhSophie parašė:
Kiek laiko žirniukui?![]()
5sav 4d
audrute_c parašė:
Merginos, o gal žinot kokį vitaminą D galima gerti besilaukiant?
Man rekomendavo iki 1200 vt. Sakiau žiemą gėriau 4000 padidintą dozę, tai sakė tiek nereikia. Dabar nusipirkau difolin su vitaminu d, tai bijau sumeluot, bet ten vit.d lyg 1000 vt yra.
Pipirelis parašė:
Man rekomendavo iki 1200 vt. Sakiau žiemą gėriau 4000 padidintą dozę, tai sakė tiek nereikia. Dabar nusipirkau difolin su vitaminu d, tai bijau sumeluot, bet ten vi…
Pipirėli,kaip ryškėja vaiduoklis?🤔 Ar praleidau ar nebuvo foto 🤔
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai