Kristakika parašė:
Sakykit, o is jūsų gal kuriai ir baisiai skauda nugarą? Ar čia tik man taip, vos pasilenkti galiu kaip strėnas skauda ir jau dvi savaites taip, ar čia gali būti dėl…
Man nugaros ne... bet pilvą spazmuoja ne tas žodis 🤐
Kristakika parašė:
Sakykit, o is jūsų gal kuriai ir baisiai skauda nugarą? Ar čia tik man taip, vos pasilenkti galiu kaip strėnas skauda ir jau dvi savaites taip, ar čia gali būti dėl…
Man nugaros ne... bet pilvą spazmuoja ne tas žodis 🤐
Kristakika parašė:
Man tikrai dažnai skauda strėnas, tai manau viskas įmanoma
laubur parašė:
Pipirėli,kaip ryškėja vaiduoklis?🤔 Ar praleidau ar nebuvo foto 🤔
Labas rytas,
Esu išvykus, bet testą pasidariau
Tai 9dpo ir 11 dpo. Kažkaip nežinau ar ryškėja, vizualiai lyg šiandieninis atrodo ryškesnis. Krūvoj sudėsiu tik vakarop. Tuoj mane pradės neraminti simptomų nebuvimas ir neryškūs testai.
Kaip tu jauties, nebeteplioji?

Pipirelis parašė:
Labas rytas,
Viskas bus gerai
Man atrodė, kad irgi pradžioj neryškėjo, o tada Boom, ryškesnis už kontrolinę 😀 ir vis kartoju nustokit jūs tų simptomų norėti, nes kai užkris lavina tai mažai nepasirodys 😀 atsimenu su pirmu nėštumu labai norėjau, kad jau turėčiau ką paglostyt (pilvuko), o pabaigoje omg, nieko nenorėjau tik, kad nebeaugtų jis taip baisiai 😂
Pipirelis parašė:
Labas rytas,
Mano akimis ryškėja 😍
Pipirelis parašė:
Labas rytas,
Mano akimis ryškėja 😍
Vakar ryte kai atsikeliau ir nejau į WC sysiu tada patepliojo. Daugiau visą dieną nieko nemačiau. Tik vakare pora kartų. Bet nedaug. Šiandien ryte vėl lygiai taip pat. Dababr kiek ėjau nieko nebuvo. Jokių pilvo skausmų nieko nėra. Internete skaičiau,kad būna taip nėštumo metu. Tikiuos kad viskas gerai bus.ir neprasides skausmai ir kraujavimas.
Iš 5 karto žinutę parašiau,nes kažko šiandien grybauja mano telefonas 🙈🤣🤣
Klau parašė:
Merginos, toms kurioms 5 sav jautet kokius simptomus? Man vakar salta labai buvo.. Siandiena karsta, net temp matavausi... Ir maudzia pilva, atrodo tuoj prasides m…
Man 5+3. Pilvo nemaudzia. Tik krūtinę skauda. Bet mane biški pateplioja. Postu Aukščiau parašiau 😊
laubur parašė:
Man 5+3. Pilvo nemaudzia. Tik krūtinę skauda. Bet mane biški pateplioja. Postu Aukščiau parašiau 😊
Joo krutine ir man labai skaudi..
Pipirelis parašė:
Labas rytas,
As ir buvau issigandus, kad nejauciu simtomu, bet pamazu prasidejo tik 6 sav pabaigoje ir 7 pradzioje, viskas bus gerai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai