pinkpower parašė:
Kokius geriat?
Kažkokius iš sveikuolių parduotuvės pirkau, kur 1 kapsulę per dieną tereikia gerti.
pinkpower parašė:
Kokius geriat?
Kažkokius iš sveikuolių parduotuvės pirkau, kur 1 kapsulę per dieną tereikia gerti.
KornNeli parašė:
Ne bet,kitoje valstybibėje registruota ir tada siuntimo reiktų? O su akušere susitarčiau gal
Nezinau,reiktu pasigilinti del tvarkos
Muselioks parašė:
Iki kokio laiko reikia gerti folio rūgšti?
Rekomenduojama iki 12savaites
rranata parašė:
Sveiki, daug serganciu matau , tai linkiu greitai pasveikti ir rimtai neisisirgti 🤗 Tik o kaip, del 3 skiepo ? Ar kas skiepijotes ? Mums gydytoja iki 2 trimestro sa…
As net pirmojo neturiu 😅kol maitinau sunu pradzioj buvo mazai tyrimu atlikta,kai jau sugalvojau skiepytis emem ir susirgom visa seima rugseji 😅vasari darysiuos antikunu testa ir ziuresim ka cia daryt,tarsimes su gydytoja
Muselioks parašė:
Iki kokio laiko reikia gerti folio rūgšti?
Man ginekologė folio rūgštį sakė iki 12 sav vartot. Ką lieps paskui nežinau.
MLiepsna parašė:
As net pirmojo neturiu 😅kol maitinau sunu pradzioj buvo mazai tyrimu atlikta,kai jau sugalvojau skiepytis emem ir susirgom visa seima rugseji 😅vasari darysiuos anti…
Aš irgi pirmojo neturiu 😅 persirgau kažkada besimptomiu, turiu daug antikūnių ir jie jau 8 mėn kaip nemažėja... na mano ir darbas pedagoginis, pastoviai tarp vaikų ir sergančių sukamės.... tai kažkaip nuo skiepo irgi susilaikau, bet su savo ginekologe dar nekalbėjau apie tai...😬
L1v1ja parašė:
Aš irgi pirmojo neturiu 😅 persirgau kažkada besimptomiu, turiu daug antikūnių ir jie jau 8 mėn kaip nemažėja... na mano ir darbas pedagoginis, pastoviai tarp vaikų …
Man va labai idomu ar isvis ju turiu 🤔 butu gerqi,kad butu daug,kazkaip man vis tiek baisu skiepytis nesciai 🤦
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai