TriceMice parašė:
Viskas bus gerai❤️ Mane gine prigazdino, jei užsikrėsi tai plaučiai neišsivystys, gali pagimdyti anksčiau nei terminas arba reikės pjauti pilva ir traukti vaika lau…
Kokia nesveika gine 🤭
TriceMice parašė:
Viskas bus gerai❤️ Mane gine prigazdino, jei užsikrėsi tai plaučiai neišsivystys, gali pagimdyti anksčiau nei terminas arba reikės pjauti pilva ir traukti vaika lau…
Kokia nesveika gine 🤭
Vasaros mergaitė parašė:
Dvejoju irtikrai nežinau ką daryti. Mano akušerė neparagino eiti skiepytis. Ai sako palauk neskubėk. Bet tu pati turi apsispręsti... Tai va taip.
Kad aš kaip suprantu skaitydama,tai kad ne tik antikūniai viską lemia..O pagal mūsų valdžią,tai pasiskiepijusių antikūniai išvis nieko nereiskia,kad ir kiek turėtum😄 tai ką žinau..
Lau32 parašė:
as va praeita penktadieni buvau darbo sventej, sestadieni 3 skiepa pasidariau ir antradieni gavau teigiama covid atsakymanieko nejutau, bet kolege rimtai susirg…
Čia panašiai kaip mano bendradarbei,vienu metu ir skiepą gavo ir covidą🙈 Tik jai nėr labai lengva forma...
Tai kaip ir sakot,nežinia kaip organizmas sureaguos..
TriceMice parašė:
Bet ta jūsų ginė tai visai negalvoja ką kalba 🤦♀️
Vasaros mergaitė parašė:
Dvejoju irtikrai nežinau ką daryti. Mano akušerė neparagino eiti skiepytis. Ai sako palauk neskubėk. Bet tu pati turi apsispręsti... Tai va taip.
3 trimestre pilnai skiepijama, pasenusi info
dbr net rekomenduoja 3, kad antikunu persiduotu ir kudikiui, pvz jei ligonines personalas po gimdymo covid sirgtu ir tt.
PiktasKeksas parašė:
3 trimestre pilnai skiepijama, pasenusi infodbr net rekomenduoja 3, kad antikunu persiduotu ir kudikiui, pvz jei ligonines personalas po gimdymo covid sirgtu ir…
N.ka man teko domėtis tai 3trimestre gali paskatinti priešlaikinį gimdymą.
Kas atsitiko ir mano puseserei.
O kad vaikas gaus po skiepo tai manau ir 2 ir 3 iki jo tikrai daeis vakcina.
Aš persirgau neseniai kovidu,tai nereikėjo jokių papildomų tyrimų,turėjau echoskopiją,tai viskas gerai,vystosi pagal laiką. 🙂 nors ir aš pati neturėjau nei temperatūros,tik sloga vieną dieną ir neužuodžiau nieko savaitę. O esu neskiepinta,tai nesuprantu tos panikos čia kaikurių apsirgt ta korona😀mažiau teliko žiūrėkit gąsdinimų ir delfi. Aš užblokavau visus portalus,nes per daug negatyvo ir gyvenu sau ramiai😃
Rodo parašė:
Kad aš kaip suprantu skaitydama,tai kad ne tik antikūniai viską lemia..O pagal mūsų valdžią,tai pasiskiepijusių antikūniai išvis nieko nereiskia,kad ir kiek turėtum…
Mūsų valdžia išvis nelb ką ten supranta apie skiepa. Mano nuomone net ne jie turėtų nuspręsti o kompetetingų mokslininkų, daktarų ir imunologų žmonių grupė. Kada ir kiek mums skiepytis reikia.
As laukiu eilėje antikunu tyrimui, idomu kiek turesiu.
Antras skiepas buvo rugpjucio viduryje pries pat pastojima su 40 temp kelias dienas, tai as tikrai dabar nerizikuosiu skiepytis.
Darbe pas mane daugėja atveju, tai prasysiuos iki dekreto dirbti is namu. Vyro vakar buvo darbo balius, tai net nebuvo jokiu kalbu apie vykima i ji. Pati max kur nueinu tik maisto. Jokiu kaviniu ir pan. Net sveciu nepriimuneju i namus. Zinau, kad 100 proc neapsisaugosi, bet stengiamės su vyru kiek imanoma labiau būti atsakingais. Ir man tas pasisaugojimas nedaro dideliu nepatogumu tikrai, nes zinau del ko saugumo mes tai darome.
Darbe protrūkis prasidėjo po darbo baliaus i kuri as kategoriškai atsisakiau eiti. Del to dabar labai džiaugiuosi.
Bukime sveikos.
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai