Liepa1234 parašė:
Tai jeigu busi su pampersu arba įklotu, nelabai suprantu kuriuo metu gali tu vienkartiniu rankšluosčiu prireikti. Po nusiprausimo?
Juk niekas nėra būtina, imkite kaip jums patogiau
Liepa1234 parašė:
Tai jeigu busi su pampersu arba įklotu, nelabai suprantu kuriuo metu gali tu vienkartiniu rankšluosčiu prireikti. Po nusiprausimo?
Juk niekas nėra būtina, imkite kaip jums patogiau
rutrut parašė:
Ar sau imat dregnas serveteles ar nelabai prireiks intymiom vietom? As galvoju gal tiesiog naudosiu jei prireiks tas pacias kur leliukui Water wipes.
Aš planuoju imti drėgną WC popierių, kur galima į WC išmesti. Man labai pagelbėjo po pirmo gimdymo, nes su sausu valytis skaudėjo ir perštėjo, ten ligoninėj ne iš švelniausių popierius būna. O su tuo drėgnu labai gerai buvo valytis.
misslinute parašė:
Aš planuoju imti drėgną WC popierių, kur galima į WC išmesti. Man labai pagelbėjo po pirmo gimdymo, nes su sausu valytis skaudėjo ir perštėjo, ten ligoninėj ne iš š…
dar ir toks buna?
kiek naujoviu suzinau. nei as vienkartinius ranksluoscius zinau, nei dregno poperiaus
tundra visai jauciuos
rudaake1991 parašė:
Jau tiek čia visko apkalbėjom forume, bet šiandien šovė mintis užvesti naują temą. Tema delikati, bet manau gana aktuali ir nepatogi kalbėti taip pat kaip ir dėl mi…
Nėra jokio intymumo man diskomfortą kelia šitas reikalas 😄 Vyras susitaikęs, kad sėdės be, sakė kai pagimdysiu "atsiimsiu" 🤣🤣🤣🤣
Justina001 parašė:
Dėl intymumo. Nėštumo pradžioje švelniai ir atsargiai dėl žemos placentos, o dabar nieko-badas😁 Man net pačiai dabar nesinori, nes kietėja pilvas, o vyras kasdien …
Nu šitas geras😂😂 man kuo toliau, tuo labiau nesinori, kaip ir tuo metu nieko neskauda, bet nepatogu ir pan.
Bet stengiuosi labai nekankinti vyro, tik sakau greičiau😂
Dėl pop. Ranksluosčių supratau, reikės nusipirkti
Jusia parašė:
dar ir toks buna?kiek naujoviu suzinau. nei as vienkartinius ranksluoscius zinau, nei dregno poperiaus
tundra visai jauciuos
![]()
Kai tiek dabar visko prigalvota, as stebiuosi kaip anksciau moterys pagimdydavo😀 ir uzteko visko joms, ir viskas buvo gerai
Jusia parašė:
dar ir toks buna?kiek naujoviu suzinau. nei as vienkartinius ranksluoscius zinau, nei dregno poperiaus
tundra visai jauciuos
![]()
Aha, aš su pirmu atradau, nu tikrai patiko 🤗
O vienkartinių rankšluosčių irgi nežinojau iki šio nėštumo 😀
Koks Jums šiuo nėštumo metu didžiausias diskomfortas? Ką labiausiai skauda?
Man toks jausmas, kad leliukas tik dešinėj pusėj, ten juda, ten kietėja ir paskausta.. paskutiniu metu dažnai skauda pilvą dešinėj pusėj. Ginė sakė mažiau judėt, bet kad aš ir taip praktiškai nieko fiziškai nedarau
Monicute1 parašė:
Koks Jums šiuo nėštumo metu didžiausias diskomfortas? Ką labiausiai skauda?
Man toks jausmas, kad leliukas tik dešinėj pusėj, ten juda, ten kietėja ir paskaus…
Žinokit čia vakar ar užvakar puse dienos visos skundemes ivairiais skausmais, tai pagrizkite i ankstesnes zinutes, rasit visa musu bedu turgu 😀🤭
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai