Mamytevi parašė:
Niu biski nuliudinsiu ;) pirmauju uz jus 1 d :))) del pienliges-ar kreipetes pas gine,nes tai gydoma zvakutemes,i nestumo pabaiga su pirmu vaiku taip buvo,israse,ir…
Visa nestuma jei del to vis primenu, kd is proto mane varo, tai vis tu zvakuciu, zinot kiek as ju jau sunaudojus? Ir vis ji, na hurmonai, hurmonai pasikeite...as viska suprantu, bet wtf nejaugi kokio rimtesnio gydimo nera? Kad bent praeitu ne keliom dienom...Kas is to, kol deduosi viskas ok, o po to veeeel tas pats ir pasaka be galo...as lygiai ta pati galvoju, kaip bus gimdymas naturaliai, kai tarpvieteje (atsiprasau) tokia tragedija...as nebezinau jau ka ir daryt....
rudaake1991 parašė:
Jau tiek čia visko apkalbėjom forume, bet šiandien šovė mintis užvesti naują temą. Tema delikati, bet manau gana aktuali ir nepatogi kalbėti taip pat kaip ir dėl mi…
Va va, man lygiai tas pats. Abu svajonese gyvenam ir tiek. Na kiek jau butina fiziskai, kad vyra paguost sutvarkom reikala. Bet siaip tragedija. Pas mus 1, nes as net apie tos vietos prisilietima bijau pagalvoti, kai kaip minejau ta pienlige amzina....
Eleonora Bonė parašė:
Mums kai iš pradžių prognozavo mergaitę, tai svarstėm:
Malonu malonu, mano vardas Nora.😁