Auksele233 parašė:
Jūsų merginos neaplanko sapnai keistoki kad jau pagimdet ar gimdot, blemba pas mane labai dažnai aplanko gal is to didelio noro jau laikyti savo mažyli ant ranku😀😀…
Aš ana savaite 3kartus iš eilės sapnavau, kad pagimdžiau 😀
Auksele233 parašė:
Jūsų merginos neaplanko sapnai keistoki kad jau pagimdet ar gimdot, blemba pas mane labai dažnai aplanko gal is to didelio noro jau laikyti savo mažyli ant ranku😀😀…
Aš ana savaite 3kartus iš eilės sapnavau, kad pagimdžiau 😀
Ohochips parašė:
nea, aplanko tik nervas dėl gimdymo![]()
Prajuokinot 😂😂 aš irgi tą dalį kažkaip praleist norėčiau
nežinau, iš kur tas mitas atsiradęs, kad viskas pasimiršta 😆 bet nepamiršau ir tos euforijos iki ašarų, kuri po visko užplūsta 🫠
Chipita parašė:
Aš dažnai sapnuoju košmarus. Bet ne apie nėštumą ar gimdymą. Šiaip visokias baisybes, kurios, atrodo, nieko bendro su mano gyvenimu neturiNet buvau pasigugl…
O pas mane kosmarai apie nestuma 🙈🙈 baisiau nebereikia
bet cia gal delto kad jau esu turejus nelaimes tai kuo toliau tuo labiau baisesni.. kiekviena nakti kraujuoju, vanduo nubega, lenda jau kojytes vaiko
Raganiuke parašė:
O pas mane kosmarai apie nestuma 🙈🙈 baisiau nebereikiabet cia gal delto kad jau esu turejus nelaimes tai kuo toliau tuo labiau baisesni.. kiekviena nakti krauju…
Apie kojytes tai siaubas
Auksele233 parašė:
Na aš gimdymo ir bijau ir nebijau nežinau net gal kad tik pirmas kartas nežinau koks tai skausmas 🤣
Kiekvieno žmogaus skausmo slenkstis labai individualus. Gimdžiau abu vaikus be epidūro, na tai skausmas su niekuo nepalyginamas. Visa laimė, kad gamta matyt taip jau sutvarkė, kad moterims pasireikštų "amnezija", vos tik vaikelį padeda ant krūtinės
Auksele233 parašė:
Na aš gimdymo ir bijau ir nebijau nežinau net gal kad tik pirmas kartas nežinau koks tai skausmas 🤣
Baisus skausmas. Gimdziau be epiduro. 5 val dideluliame skausme. Su niekuo to negali sulyginti. Mano buvo labai skausmingos menesines, iki vemimo, ranku tirpimo. tai gimdymas nieko panasaus. Gelytes tos menesines palyginus su gimdymu.
Spalva parašė:
Baisus skausmas. Gimdziau be epiduro. 5 val dideluliame skausme. Su niekuo to negali sulyginti. Mano buvo labai skausmingos menesines, iki vemimo, ranku tirpimo. ta…
Na bet ryzotes antram vaikeliui
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai