Čikita0525 parašė:
Gal kartais esat deja į skalbimo mašina ta paminkštinima nuo kėdutės?
Nes rodo ant etiketės kad negalima niekaip skalbti 🙂
Mes skalbeme pakaitines kedutes zemoj temperaturoj, bet isskalbus suplyso sonas🤔
Čikita0525 parašė:
Mes skalbeme pakaitines kedutes zemoj temperaturoj, bet isskalbus suplyso sonas🤔
Aš dar norėjau pasiklausti ar jums taip būna... Mūsų mažylis pasidarė nu ožiukas kitaip atrodo nepasakysi. Pavyzdžiui šiandien vaikštom lauke ir pradėjo lytį, aš jį paėmiau ant rankų kadangi buvome prie pat namų ir nešu į vidų, parnešiau namo jis iškart krito ant žemės rėkdamas (nes norėjo dar būti lauke), pradėjo siekti rankeną, kad atsidaryti duris, žodžiu rekia ir čia ne pirmas toks kartas, kad krenta ant grindų jei negauna ko nori, ką tokioje situacijoje daryti, kad tiesiog taip nesikartotų? Aš bandau ramiu tonu klausti kas nutiko, aiškinti, kad lyja, bet žinau kad jis nesupranta ką sakau, žodžiu kaip man ji bandyti auklėti, kad ateityje nebutu tokiu įvykiu?
Čikita0525 parašė:
Skalbiu bent kartą į mėnesį, nieko neatsitiko bent dar kolkas
Frappe parašė:
Aš dar norėjau pasiklausti ar jums taip būna... Mūsų mažylis pasidarė nu ožiukas kitaip atrodo nepasakysi. Pavyzdžiui šiandien vaikštom lauke ir pradėjo lytį, aš jį…
Būna ir pas mus labai dažnai, bando ribas, tai pasakau kad negalima, paaiškinu ir nukreipiu dėmesį tiesiog
Frappe parašė:
Aš dar norėjau pasiklausti ar jums taip būna... Mūsų mažylis pasidarė nu ožiukas kitaip atrodo nepasakysi. Pavyzdžiui šiandien vaikštom lauke ir pradėjo lytį, aš jį…
Manau čia pas visus tas būna, dabar pas mus tapati daro, toks etapas, praeis
reaguoju ramiai, paaiškinu poto pasiūlau apsikabinti ateina ir nusiramina
su keturių metu dukra irgi dar visko pasitaiko
Frappe parašė:
Pas mus ir taip . Ypač kai reikia iš parko išeiti kokio ar zaidimo kambario 🙈 Bet manau čia beveik visi taip ☺️ Išaugs . Aš stengiuosi mažiau kreipti demesio ,užkalbinti ,nukreipti dėmesį ir greit užsimiršta 🙈 Bet gerai ,kad dar retai buna 😁Pas mane kantrybes yra 😀Vyro nervai silpnesni 😀 dėl kritimu 😀
Liepapirma parašė:
Sveikutes, Kaip jūsų maziukams su kalba ,ar jau sako kokiu žodeliu ? Daug supranta ? Pas mus šeimoj girdi 3 kalbas ir kaip jaudinuosi ,kad bus sunku su kalbėjimu 🙈…
Maniškis dar nelabai kalba, tik skiemenis arba sako tėtė, bet nesupranta dar to žodžio prasmės, gydytoja sakė nėra ko nerimauti, berniukams kalba būna, kad prasideda vėliau, tai stengiuosi pati kalbėti su juo, knygas skaityti ir viskas...
Liepapirma parašė:
Sveikutes, Kaip jūsų maziukams su kalba ,ar jau sako kokiu žodeliu ? Daug supranta ? Pas mus šeimoj girdi 3 kalbas ir kaip jaudinuosi ,kad bus sunku su kalbėjimu 🙈…
Labukas, pas mus šeimoj kalbam lietuviškai ir vokiškai, tai daugiau moka vokiškų žodelių pasakyt, kartoja iš brolių ir sesės, lietuviškai sako mama, ači (ačiū), atia. Kuo daugiau kalbų tuo geriau ateičiai kaip sakoma. Vaikučiai guvūs kalbom, išmoks viską nepergyvenkit.
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai