Alina.mano.vardas parašė:
Geras, net nežinojau 😊. Miegu be naktinių, tai matyt nepavyktų to pastebėti.
Aš pastebejau kai buvo 15savaiciu ir dbr visad matau kad pašlapuoja bet sake kad normalu
Alina.mano.vardas parašė:
Geras, net nežinojau 😊. Miegu be naktinių, tai matyt nepavyktų to pastebėti.
Aš pastebejau kai buvo 15savaiciu ir dbr visad matau kad pašlapuoja bet sake kad normalu
Solveiga.N. parašė:
Sveikos gal kam prasidėjo pilvo spazmai ir kaip tai jaučiasi ? Idomu pasidarė nes laukuosi 15sav ir tokie spazminiai skausmai užeina tik tas keista kad skrtiniguo…
Ar taip iš niekur ar kažką darant (sėdant iš gulimos padėties ar kažkas pabašaus?)
Solveiga.N. parašė:
Sveikos gal kam prasidėjo pilvo spazmai ir kaip tai jaučiasi ? Idomu pasidarė nes laukuosi 15sav ir tokie spazminiai skausmai užeina tik tas keista kad skrtiniguo…
Spazmai kaip per menesines? Ar daugiau zarnyno veiklos sutrikimas? Nes man zarnyno skausmai vis buna, pilva pucia, diegliai
Solveiga.N. parašė:
Man buna spazmiukai bet retai, siandien vairuojant ryte pilvo apacia suspazmavo skaudokai, bet nekietejo pilvukas. Del ramybes skambinausi gydytojai, sake jei jokiu tepliojimu nieko nera, nieko baisaus sake 5 dienas magni pagerti
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai