Barbyte parašė:
Neigiama
Tai bent tiek 🙏 Beje, o Jūsų lėlytė apsivertė ar vis taip pat sėdi laiminga patenkinta? 😊
Barbyte parašė:
Neigiama
Tai bent tiek 🙏 Beje, o Jūsų lėlytė apsivertė ar vis taip pat sėdi laiminga patenkinta? 😊
Patarkit!
Mums penktadienį pasakė, kad pilvuke mano 2 berniukai gyvena. O iš pat pradžiu tai sakė, kad porytė. Pas ginekologę liepė ir judėti, kad tiksliai pamatyti. Tą dieną darė 3 echo, 2 kartus sakė, kad berniukai, ir 2 kartus, kad porytė. Paklausiau ginekologės tai kas gyvena tai pasakė: nežinau, lauk gimdymo. Tai gal galite man patarti? Dar nei su vienu vaiku taip nebuvo
Sveikos mamytės, gal kuri galite mane labiau apšviesti su tuo sutrumpėjusiu gimdos kakleliu? Ar tai labai blogai? Bandžiau visur ieškoti info bet konkrečiai nieko neradau, gyd sakė tiesiog kad organizmas ruošiasi, nes jau galas. Bet gal kuri išsamiau gali papasakoti ko tikėtis?
Naminukė 199 parašė:
Sveikos mamytės, gal kuri galite mane labiau apšviesti su tuo sutrumpėjusiu gimdos kakleliu? Ar tai labai blogai? Bandžiau visur ieškoti info bet konkrečiai nieko n…
Naminukė 199 parašė:
Sveikos mamytės, gal kuri galite mane labiau apšviesti su tuo sutrumpėjusiu gimdos kakleliu? Ar tai labai blogai? Bandžiau visur ieškoti info bet konkrečiai nieko n…
I neštumo pabaigą gimdos kaklelis turi trumpėti🙂
daugiavaikemama2022 parašė:
Patarkit!
Mums penktadienį pasakė, kad pilvuke mano 2 berniukai gyvena. O iš pat pradžiu tai…
O ką čia patarti? Turėsit arba 2 berniukus, arba porelę 🤷♀️😅 Kai kurie tėveliai ir vieno vaikučio lyties iki pat galo nemato, o čia net 2! Belieka tik laukti 😊
Naminukė 199 parašė:
Prieš gimdymą kaklelis turi trumpėti ir minkštėti, kad vaikutis gimdymo takais lengviau galėtų pralįsti 😊 Čia ne kažkas blogo, o taip turi būti 😊👍 Tai džiaukitės, gal jau vaikelis greitu metu žada pasirodyti 🥰
linnutia parašė:
Prieš gimdymą kaklelis turi trumpėti ir minkštėti, kad vaikutis gimdymo takais lengviau galėtų pralįsti 😊 Čia ne kažkas blogo, o taip turi būti 😊👍 Tai džiaukitės, g…
Tai vat to ir norėjah paklaust, ar tai reiškia, jog gali būti termino nesulauksiu? 😊 nes ir šiaip, buvo tokių ne fainų reiškinių su mano kūnu, bet akušerinei sakė viskas ok. Ir pabaigoi paminėjo, kad būtu gerai jei iki termino danešiočiau. Tai čia tas sutrumpėjes kaklelis reiškia jog jau mažylė ruošoasi atėjimui? Ar būna ir faip kad sutrumpėja, bet danešioja iki termino ar net po jo kelias d? 🙈😊 kažkaip su pirmu nepamenu kad taip būtų tai smalsauju🙂🙂
Naminukė 199 parašė:
Tai vat to ir norėjah paklaust, ar tai reiškia, jog gali būti termino nesulauksiu? 😊 nes ir šiaip, buvo tokių ne fainų reiškinių su mano kūnu, bet akušerinei sakė v…
Būna visaip, būna su prasivėrusiu net gk atvaikšto iki termino🙂
Naminukė 199 parašė:
Tai vat to ir norėjah paklaust, ar tai reiškia, jog gali būti termino nesulauksiu? 😊 nes ir šiaip, buvo tokių ne fainų reiškinių su mano kūnu, bet akušerinei sakė v…
Aš pirmo nėštumo metu su sutrumpėjusiu ir prasivėrusiu kakleliu pernešiojau iki max ir reikėjo skatinti 😊
Bagira parašė:
Aš pirmo nėštumo metu su sutrumpėjusiu ir prasivėrusiu kakleliu pernešiojau iki max ir reikėjo skatinti 😊
Geras. Nu įdomu. Nekantriai laukiu 😊✨️
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai