Lėja Lu. parašė:
Kiek žinau nėra, bet čia tėvų darželyje yra uždara rugpjūtinukų grupė. 😉 Ten atviriau bendraujama, dalinamasi foto. FB irgi būtų patogu, bet kiek supratau iš kalbų,…
Yra facebook rugpjutinuku grupe
Lėja Lu. parašė:
Kiek žinau nėra, bet čia tėvų darželyje yra uždara rugpjūtinukų grupė. 😉 Ten atviriau bendraujama, dalinamasi foto. FB irgi būtų patogu, bet kiek supratau iš kalbų,…
Dalinai parašė:
Gabijanar parašė:
Sveikos, tik dabar prisijungiau į šitą grupę, galvoju gal yra ir fb kokia? Nes kiek ieškojau - neradau, tai galbūt užslaptinta 🤔
Yra, rugpjūtinukai 2022
Dalinai parašė:
https://www.facebook.com/groups/426647835719508/?ref=share
Ačiū. 😊
Lėja Lu. parašė:
Aš čia Tėvų darželyje pradžioj ir buvau prisijungus prie uždaros grupės, bet matyt nebuvau dar tokia aktyvi, pradžioj nekilo jokių kls, nerašiau nieko keletą dienų ir pašalino, tai kažkaip nžn 🤷♀️
linnutia parašė:
Aš čia Tėvų darželyje pradžioj ir buvau prisijungus prie uždaros grupės, bet matyt nebuvau dar tokia aktyvi, pradžioj nekilo jokių kls, nerašiau nieko keletą dienų …
Normalu, aš pati esu vienos grupės įkūrėja, tai buvo daug ne nėščių moterų, mamų draugės kurios sekas savo draugių neštumus, visokios stundentės kurios rašė diplominius, verslininkės ir šiaip neaiškaus plauko moterys. Yra buve kai išnešė iš grupės postą mamos ir viešai išsityčiojo patyčiu grupėje iš jos. Tai normalu,kad kitos grupės admin turi savo taisykles. Kartais norisi ir atviriau pabendrauti ir įkelt nuotrauka pasidžiaugti ir pan.
Lėja Lu. parašė:
Aš iki 16sav atsargiai su maistu, beveik nuo visko buvo negera, skrandyje stovėjo. Tik 300g priaugau iki dabar. Už tai jaučiu po kelių savaičių nuėjusi pas daktarą …
Mane dar kartais supykina rytais, bet dažniausiai kai pavalgau🙈 atrodo, nusivėmi ir vėl gali valgyti 😃😃 šiai dienai esu priaugusi 1.5kg 😊
Danguolė 90 parašė:
Mane dar kartais supykina rytais, bet dažniausiai kai pavalgau🙈 atrodo, nusivėmi ir vėl gali valgyti 😃😃 šiai dienai esu priaugusi 1.5kg 😊
Aš šiai dienai turiu -1,300 Kg
Shmurka parašė:
Taiva, be galo laukiu antradieni vizito su Machtejeviene. Nes kolkas daktaru prognozes ne kokios, esu pasiryzus blogiausiam![]()
Laba diena, kaip Jūs? Gal yra kokių naujienų? Gerų žinių?
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai