Vikuut parašė:
Oj kaip suprantu jus, mane irgi uzknisamano uošvienė tai sugalvojo atvažiavus vaikui duonos plutą duot pačiulpt. Dar jai su pilvuku kelias dienas blogai buvo, m…
Kaip prajuokinot 😅🤣 Mum irgi siūlė duonos, lašinio.. Sakau druskos iki metų laiko negalima!! Sakau pilvukas dar visų daržovių nepriima, koks dar lašinys 🙈 Suprantu, kad tik pačiulpti, nu bet atsiprašau... Sako aš net trintų grybų daviau vaikui - nu tai man šokas visai buvo. Sakau gerai, kad pilvai neskaudėjo tiem vaikam. Sakau ir taip vargstam su pilveliu, tai kam dar apkraut!!! Patys naktim nesupa ir nesupranta, ką reiškia nemiegot visą naktį. Atvažiuoja, uošvienė praktiškai net nenešioja vaiko, nes jai per sunkus, tik iš šono reguliuoja, kad kaip gali nemiegot, kaip gali buteliuko neimt, kad didelis ir jam pieno neužtenka. Sakau jei neužtektų - toks nebūtų užaugęs 😅 Bet mes jau daržovienes pietums duodam, daktarė leido ir vakarinę kokią grūdų įsivest, tada naktį mažiau mp reikalauja ponas. Nu žodžiu, senais laikais vadinas tiesiog ką turėjo - tą davė 🤷♀️