būsimamamyt parašė:
Sveikos! Gal galite man paaiškinti kodėl 15 negavau vaiko pinigų? Ar sausį kas gavo?
Dėl vaiko pinigų negaliu pakomentuoti, juos gavau sausį. Bet vaiko priežiūros pinigus gruodį mokėjo du kartus (už gruodį ir už sausį).
būsimamamyt parašė:
Sveikos! Gal galite man paaiškinti kodėl 15 negavau vaiko pinigų? Ar sausį kas gavo?
Dėl vaiko pinigų negaliu pakomentuoti, juos gavau sausį. Bet vaiko priežiūros pinigus gruodį mokėjo du kartus (už gruodį ir už sausį).
Mūsų mergytei jau kalasi antras apatinis dantukas. Nežinau, džiaugtis ar verkt... Naktį keliasi kas valandą, pusantros... Dieną miega tik man ant kelių, kitu atveju prabunda po 20-30 min. irzli ir pikta. Šiaip šiuo metu irzli, viskas greit atsibosta, nežinau kaip ir kuo ją beužimt. Kaip supratom, kad dygsta dantys, tai paburko (pastorėjo/paplatėjo) dantenos toje vietoje, kur išlindo dantys, seilės gausios, dėl jų atsirado minimalus bėrimas aplink burnytę, viską kiša į burną (čia anksčiau jau prasidėjo), įsikišusi kanda ir dreba sukandusi.
Viol eta parašė:
Mamytes, gal pas koki rugpjutinuka jau dantuku yra ?jaigu yra tai kaip elgesi maziukai?
nes pas mus tai mazyle ir vel pradejo blogiau valgyti ir irzli pasidare…
Mes turim du, tai kai kalėsi tik ant rankų gerai būdavo, valgėm mišinuka, tai kai buteliuka prikisdavau tokios isterijos būdavo labai prastai valgė, o kai valgė tai tik šalta šilto neėmė..
Valkirij@ parašė:
Mes turim du, tai kai kalėsi tik ant rankų gerai būdavo, valgėm mišinuka, tai kai buteliuka prikisdavau tokios isterijos būdavo labai prastai valgė, o kai valgė tai…
ir kiek laiko tai truko ? ir kai prasikale ramesne pasidare?
Viol eta parašė:
Mamytes, gal pas koki rugpjutinuka jau dantuku yra ?jaigu yra tai kaip elgesi maziukai?
Sveiki, mums 4men du prasikale ir jau po truputi virsutiniai du lenda. Apie 1-2sav iki isdygymo buvo nenormalus seiletekis, miegas nepakito, kaip miegodavo visa nakty taip ir miegojo, gal siek tiek apetitas buvo mazesnis.. is tikruju, tai seneliai atvaziave i svecius taip maziu prajuokino, kad jis issiziojo ir pamatem, kad jau turi du dantukus prasikalusius😅
Viol eta parašė:
ir kiek laiko tai truko ? ir kai prasikale ramesne pasidare?
Apie 2 svaites, tik pasimate balta vėl viskas buvo kaip buve 😊
Viol eta parašė:
Bubkee parašė:
Mamytes! Toks nekuklus klausimas, bet ar yra kas jau planuoja sekanti vaikuti? As esu pirmakarte ir mano vaikas ramybes isikunijimas, as kaifuoju buti su vaiku, man…
Vyras planuoja o as tyliai juokiuos. Musiske fainas normalus vaikas ,bet... as neissivaizduoju vel tuos 9men su visais skausmais ir maisto draudimais,bemiegem namktim kaip apuokui ir begemoto kojon...oi nene
sakiau mano kunui reikia atsigauti po tokio soko
as jau geriau kenteciau skausma gimdymo bet ne kiekviena diena ,9men
as laiminga turedama 1
jumu_designer parašė:
Vyras planuoja o as tyliai juokiuos. Musiske fainas normalus vaikas ,bet... as neissivaizduoju vel tuos 9men su visais skausmais ir maisto draudimais,bemiegem namkt…
Na tikriausiai mes viel planuojam, nes nestumas buvo tobulas, net nesijauciau nescia. Miegojau kaip kudikelis, energijos daug, viska valgiau ka norejau, saves neribojau, o ir priaugau tik 10kg, kurie visi nukrito isvaziavus po ligonines namo🤔 man kaip tik baisiausia yra gimdymo skausmas, nors si pavyko isstumti per 20min nuo saremiu pradzios 🫣
Blemba, kiek paskaitau forumus tai visoms taip skirtingai.. as per siuos penkis musu dziugsmo gyvenimo menesius, nezinau ka reiskia bemiege naktis, vaiko zizimas-verkimas, pilvuko skausmai, dantu digimo skausmai, pampersu atradimas kurie tinkami - su siais "dziaugsmais" musu keliai nesusidure, gal todel su roziniais akiniais esu ir labai svajoju apie antra dziaugsmeli🤭🫣
Kaip Jūsų vaikučiai su kišimu į burną viską kas papuola?
Pas manaja aplink burną jau pritrintą, raudoną, jau nebežinau kuom ir tepti... Baisu žiūrėti...
Į burną kišą viską, bando graužti, seilių pilna visada, šlapia tik spėk valyti.... Pas jus nėra tokių problemų? Gasdina jos burna.. Be hormoninio tepalo gal ir neapseisim. Su pirmu buvo tas pats 🙄
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai