Monika111 parašė:
Sveikos ❤️Patarkit kaip kovojat su nerimu... Nu kaip as stresuoju ne tas zodis.. Atrodo kas savaite galeciau pas gydytoja eiti.. Pries savaite buvau, viskas puiku. …
Man lygeij tas patc
Monika111 parašė:
Sveikos ❤️Patarkit kaip kovojat su nerimu... Nu kaip as stresuoju ne tas zodis.. Atrodo kas savaite galeciau pas gydytoja eiti.. Pries savaite buvau, viskas puiku. …
Man lygeij tas patc
Monika111 parašė:
Nėra ko nerimauti, aš taip pat puikiai jaučiuosi, jokio pykinimo, nieko neskauda, lieka tik džiaugtis kad lengva pradžia
Tikrai pritariu, man pirmas jestumas irgi buvo labai lengvas pykino kuri laika pradzioj bet neilgai ir nei karto nevemiau ir jokiu krutines dideliu jautrumu ar dar kazko, variau kai ne nescia dirbau irgi fizini dwrba iki 7.5 men fabrike kur salta, jegu buvo variau kai tankas, o dar ir pernesiot 2 sav sugebejau
sis nestumas kolkas kitoks, nirs dirbu ofise bet ir jegu nera ir pykinimas ir pan, bet tikiuosi kad laikinai, apart pykinimo daugiau man jokiu kitu simptomu kazkokiu ir nera nei su krutine nei dar kazkuo, taip kad dziaukites ne visom viskas vienodai ar blogai
Lėja Lu. parašė:
Jau praėjo sunkumai mūsų šeimai, liko nuovargis. Jėgų 0,tai daug gulime, ilsimės. Dar izoliuoti, po to bandysiu pakliūti apžiūrai pas gydytoją, mums dar 8 +4 sav., …
Klausiu nes pati irgi sergu covidu, penktadieni šnekejau su gydytoja ir siuntima dave i kauna arba i vilniu 3 lygio ginekologo konsultacijai. Man buvo net 38 tekperatūros, tai jau praėjo baisiausia, bet mėsos kol kas negaliu valgyt.
Shmurka parašė:
Man dabar labai pradejo viduriai kietet. Gerai tik, kad pilva nustojo pusti. Bet va jei ne tas, tai kas kitkas. Valgau slyvu, ziuresiu ar pades
Buvo ir man tokių bėdų, tai jokie vaisiai ir daržovės nepadėjo
Ir džiovintas slyvas, ir datules, ką besugalvojau valgiau, tai nelabai efekto buvo, bet štai kai pradėjau kiekvieną dieną kefyrą gerti, tai kažkaip viskas susitvarkė... Bent jau kol kas.
_Elė_ parašė:
Buvo ir man tokių bėdų, tai jokie vaisiai ir daržovės nepadėjoIr džiovintas slyvas, ir datules, ką besugalvojau valgiau, tai nelabai efekto buvo, bet štai kai p…
Mano gal ziauriausias prisiminimas is po pirmo gimdymo: israse gelezi, kuri kaip zinoma kietina vidurius, ir dar buvau susiusta.... tai vargas vargelis buvo iki asaru... i toleta eiti budavo kazkas baisaus 🙈 siaip daznai ir taip vargstu su uzkietujusiais viduriais, bet iki nestumo padedavo chia seklu saukstas, linu semenu (sumaltu) saukstas ir jogurto stikline. Ir visada vakare suvalgydavau- padedavo. Bet dabar i jogurta negaliu paziuret nes saldu 🙈🙈🙈🙈
Shmurka parašė:
Man dabar labai pradejo viduriai kietet. Gerai tik, kad pilva nustojo pusti. Bet va jei ne tas, tai kas kitkas. Valgau slyvu, ziuresiu ar pades
Jos padės,valgykit vynuoges,slyvu sulčių
_Elė_ parašė:
Buvo ir man tokių bėdų, tai jokie vaisiai ir daržovės nepadėjoIr džiovintas slyvas, ir datules, ką besugalvojau valgiau, tai nelabai efekto buvo, bet štai kai p…
Kaip tik kefyro isgeriau
ziuresiu ar pades. Kazkaip kiekvienai skirtingi produktai padeda. Man dar tikdavo gyslociu luobeles uzpiltas vandeniu gerti ryte ant tuscio skrandzio arba juoda Gardesio seklu duona
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai