eg.gutauskaite parašė:
Mergaites,
Ar kalbejote apie kudikio pirmus drabuzelius? Is kur perkate sliauztinukus? As kie…
Smėlinukas puslapije pirkau i ligonine komplektukus gražus ir kainytes geros
eg.gutauskaite parašė:
Mergaites,
Ar kalbejote apie kudikio pirmus drabuzelius? Is kur perkate sliauztinukus? As kie…
Smėlinukas puslapije pirkau i ligonine komplektukus gražus ir kainytes geros
būsimamamytėėė parašė:
Kokie roziniai groziai🥰🥰 nuo mano pirmos nieko neliko... viska draugems atidaviau
Galiu perleisti 🤗
Sveikos! Ten apačioje galimai turiu alerginė reakcija. Nes pakitusio kvapo ar spalvos išskyrų nėra. Tik patinimas toks ir niežulys. Bandau gerti nestipria bruknių arbata ir turbūt reikės skambintis ginei. Gal kažkurią buvo panašiai? 🙄 Man atrodo man pačiai kažkada tip buvo pries kelis metus, praėjo. Dabar kažkaip nesinori daug paciai eksperimentuoti kad nepakenktų vaikiukai..
DandelonFuzz parašė:
Sveikos! Ten apačioje galimai turiu alerginė reakcija. Nes pakitusio kvapo ar spalvos išskyrų nėra. Tik patinimas toks ir niežulys. Bandau gerti nestipria bruknių a…
Man buvo patine ir kvapas, bet aš šiltam vandenį pasededavau ir praėjo kažkaip greitai viskas. ☺️
Sveikos, kreipiuosi labiau į jau patyrusias mamas ☺️
Kadangi pati esu pirmakartė, iškilo klausimas, greičiausiai jis pasirodys kvailas ar juokingas, bet visgi pasiklausiu, kam reikalingi yra merliukai? Kokia jų paskirtis? Kiek +/- vnt yra normalu jų turėti? Nes nelabai suprantu 🙈
Ačiū pasisakiusioms🌸
Keelle parašė:
Kadangi pati esu pirmakartė, iškilo klausimas, greičiausiai jis pasirodys kvailas …
Atsakiau kitoj grupėj 😊
Keelle parašė:
Kadangi pati esu pirmakartė, iškilo klausimas, greičiausiai jis pasirodys kvailas …
Maziukai daznai atpylineja-atrugsta pienuka.tai as ne tik dedavaus ant peties po valgio kai nesiodavau,bet ir kur guldydavau patiesdavau,kad nepridirbtu.🙂turejau tikrai nemazai,nes daznai avariju istikdavo.ir tikrai po viena neplaudavau🙂
Keelle parašė:
Ir miegodavo su susukti merliuku prie veiduko, ir man ant peties ant jo gulėdavo, ir kėdutėje automobilyje - visur visur
prisipirkusi buvau už pigiai iš pepco, gal kokių 10 vnt iš viso turėjau.
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai