Ska3000 parašė:
O gall pas kurią irgi taip yra🤔? juda kurta ir toki takštelejimo garsai girdisi iš pilvuko😁įdomu ką ten veikia😅
Jo....
būna toks trakšt , bet aš kažkaip galvoju, kad kaip mums būna traška tai ir mažyliui gal taip
Ska3000 parašė:
O gall pas kurią irgi taip yra🤔? juda kurta ir toki takštelejimo garsai girdisi iš pilvuko😁įdomu ką ten veikia😅
Jo....
būna toks trakšt , bet aš kažkaip galvoju, kad kaip mums būna traška tai ir mažyliui gal taip
martiska parašė:
vakarykstes naujienos. turejau scana su gydytoju, kita savaite ims lauk, tik sake apsisprest kaip noriu ar pati gimdyti ar cezari. nes lelius per mazai paauges nuo …
Per kokį laiką tiek svorio priaugo?
Idomu31 parašė:
Per kokį laiką tiek svorio priaugo?
per 12d.
martiska parašė:
per savaite
Tada nusisnekėjo , nes per savaitę turi vidutiniskai paaugti 200g
Turėjo žiūrėt kraujotaką virkštelės,placentą ir jei viskas normalu , stebėti toliau ,o ne lauk krapstyti po pirmos savaitės. Na bet tarkim ,kad žino ,ką daro
O jums kiek savaičių ?
martiska parašė:
per 12d.
Nesamonė kažkokia...o tai kiek per 12 dienų turėjo priaugti pagal jį?
martiska parašė:
per 12d.
Jei per dvylika ,tai ne per savaitę gi
tada taip, mažoka
Sveikos 😊
Buvau šiandien pas daktarę. Mažylė per tris savaites ūgtelėjo nuo 1.8 kg iki 2.6 kg. 🫶
Nustatė, kad visgi kaip galvojo placentos primeigos nėra. Bet ji ten kažkur šalia gimdymo takų. Dar spręs ar nereiks kirpt vandenų tam tikrą datą. Ar kam nors dar taip yra ?
Taip pat įtaria, kad man atsirado mažakraujystė, kurios niekada neesu turėjusi. Patvirtins antradienį
....
GiGintare parašė:
Sveikos 😊
Buvau šiandien pas daktarę. Mažylė per tris savaites ūgtelėjo nuo 1.8 kg iki 2.6 k…
O tai gimdyti leis paciai ar CP darys?Tai labai gerai paaugo leliukė 😊.Mano panašidi purmadienį kai žiūrėjo buvo 36.1 sav. Tai svėrė apue 2.700. Man nustatyta anemija. Tai tikiuosi, kad per CP kuris numatytas antradieni nebus kad neteksiu tiek kraujo, kad perpylineti reikes. Minėjo, kad kas nors iš giminės galėtų priduoti kraują nes labai trūksta.Nes jauciuosi tai labai silpnai 😣 Sake nusipirkti lasinamos gelezies ir po operacijos pralasins.Tai labai tikiuosi kad taip ir bus.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai