SweetLemon parašė:
Skaičiau, kad maždaug nuo 10 sav perima darbą placenta, tai dėl to ir gerėja 🤗 aš irgi jau kuri diena pastebiu, kad keičiasi pojūčiai ☺️
Aciu🤍 matyt taip turi buti🫣
SweetLemon parašė:
Skaičiau, kad maždaug nuo 10 sav perima darbą placenta, tai dėl to ir gerėja 🤗 aš irgi jau kuri diena pastebiu, kad keičiasi pojūčiai ☺️
Aciu🤍 matyt taip turi buti🫣
Lilaile parašė:
Man irgi mažėja ir tikrai normalu manau, nes su pirmąją 12 sav link 13 baigėsi visi negerumai...Tik va kas negerėja tai skrandžio veikla, vakar plovo pavagiau ir vė…
Aha.. man su skrandziu tas pats.. atrodo, kad skrandis visiskai nefunkcionuoja😀
888888 parašė:
Aha.. man su skrandziu tas pats.. atrodo, kad skrandis visiskai nefunkcionuoja😀
bet kokia katastrofa, vieną dieną jau ėjau angliuko ieškot, bet kažkaip "isširaugėjau", nu kaip koks paršelis dabar
dukra sako mama kaip tu raugėt pradėjai, sakau atsiprašau, gal jau sveiksta mano skrandis, nes man gi uždegimas kažkoks, apie nėštumą dar nežino
Mano katinas namie naminis, bet viduriuoja kokį mėnesį, pavogęs iš dukros krabų lazdelės surijo su visais įpakavimais, tai kai gydytoja paklausė ar turiu gyvūnų, ramiai atsakiau turiu katiną, sako tikiuosi nevalot kraiko, sakau aišku valau, tai tą minutę labai supanikavau, pasidariau toksoplazmos tyrimus, nes apie tokius net nežinojau, taip taip buvau sunerimusi, bet atsakymai geri, esu sveika, ramiau pasidarė
Lilaile parašė:
bet kokia katastrofa, vieną dieną jau ėjau angliuko ieškot, bet kažkaip "isširaugėjau", nu kaip koks paršelis dabardukra sako mama kaip tu raugėt pradėjai…
Idomu o toksiplazmoze galioja , jei suniuka namie turi?
Crystall parašė:
Sveikos!
Tas užimas gali buti ir nuo streso, bet gali buti ir vit B stoka.. ☺️ Kazkur uzskaicius
888888 parašė:
Kai sužinojau pasidomėjau tai užkratas gali būti nuo: tai katinų išmatos, neapdorota mėsa, neplauti vaisiai ir daržovės, ir kažkaip iš dirvožemio.
888888 parašė:
Jei gerai pamenu, su pirmu mane siunte tyrimui nes irgi suo namie🤔
Man jau atliko šlapimo ir kraujo tyrimus. Liepė apsilankyti pas šeimos gydytoją, odontologą, dar gavau siuntimą pas endokrinologą ir perinatalogijos skyrių echoskopui.
Ar jums liepė ateiti 17sav ir dar neatlikti jokie kraujo/šlapimo tyrimai? O tai kaip su echoskopu 12-13sav?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai