2023.11.09 19:15 (prieš 2 m.)
Es1323 parašė:
Man irgi su pirmagime oksitocinà leido (nubėgo vandenys ir sustojo gimdymo veikla), epidūro neėmiau, bet man kažkokius vaistus nuo skausmo leido į raumenį🤔 net neži…
Tai
Es1323 parašė:
Man irgi su pirmagime oksitocinà leido (nubėgo vandenys ir sustojo gimdymo veikla), epidūro neėmiau, bet man kažkokius vaistus nuo skausmo leido į raumenį🤔 net neži…
Tai va, po visko jau dziaugiausi, kad pavyko be epiduro. Nors tikrai netikejau, kad istengsiu..Bet man atrodo (o gal tiesiog taip viskas susidejo), kad ir atsigavimas greitesnis buvo, iskart po gimdymo jauciausi kaip zmogus, o ne kaip pervaziuota, galvos/nugaros neskaudejo. Nors nezinau ar ta leme tai, kad neemiau epiduro, gal cia mano issigalvojimai. Beje, po pirmo gimdymo mane puse metu kankino neaiskus nugaros/uzpakalio skausmai, nieks negalejo pasakyti is kur jie. Tai dar del to svajojau apie gimdyma be epiduro.
O tos dujos tai nenueme skausmo, bet padare ji pakenciama. Jomis leidzia kvepuoti nuo 8 cm. Tai jei nuspresit ar nespesit epiduro pasiimti, pasvarstykit apie tas "linksmasias" dujas. As i jas skeptiskai ziurejau, bet kaip paaiskejo eigoje, man tai buvo issigelbejimas. Gydytoja tada minejo, kad ir kaklelis suminksteja ir lengviau veriasi, tuo tarpu su epiduru daznai buna, kad veikla apstoja (kaip ir buvo man su pirmuoju gimdymu).
Nu bet vis tiek negali zinot kaip ten kas pakryps ir kaip viskas bus, bet reikia tiketis geriausio!