smile_iuke parašė:
Nu tokie. Lengvai. Nepavadi
Nesuprantu, kas čia pasidarė, bet vėl dingo mano komentaras
smile_iuke parašė:
Nu tokie. Lengvai. Nepavadi
O pas mane tokia idomi diena. Labai daug energijos turiu, visus namus sutvarkiau, bet nuo ryto pilvas kaip akmuo, jauciu, kad vyksta paruosiamieji, galvojau pajudesiu, tai apmazes, bet jauciu, kad visa pilva istisai 'rakina'. Plius labai daznai i wc einu. Vaikiukas labai neaktyvus ir plius isskyros vos vos rozines, tai kazkaip jauciu, kad kazkas bus.
Es1323 parašė:
Man irgi su pirmagime oksitocinà leido (nubėgo vandenys ir sustojo gimdymo veikla), epidūro neėmiau, bet man kažkokius vaistus nuo skausmo leido į raumenį🤔 net neži…
Aha, girdėjau, kad būna lieka stuburo skausmų. Kelios draugės sakė. Bet nežinau ar tai tiesa. 🤔
krishtoline parašė:
man irgi su juo skatino, tik kad po 6val skatinimo buvo nezmoniski skausmai ir tik 1cm, tada daktare pati itikinejo imti epidiura, po dar 6val skatinimo buvo jau vi…
Man irgi reples panaudijo, sūnus staiga užsimetė virkštelę ir užsispaudė... Užstrigo. Bet ten kokią sekundę patvarkė su replėm ir op išlindo.
Kisulita parašė:
Kai mane skatino su pirmagimiu, irgi paguldė ir viskas, nuo 6 ryto iki beveik 15 val. kol pagimdžiau tik gulėti 🙄 Tai tas tiesiog gulėjimas varė iš proto 😬……
Taip, man irgi norėjosi judesio... Įdomu kaip bus dabar.
Nessi parašė:
🤷♀️ Nežinau, man tai kaip ir viskas ok.
Oooo parašė:
Aha, girdėjau, kad būna lieka stuburo skausmų. Kelios draugės sakė. Bet nežinau ar tai tiesa. 🤔
Man dvi paras po epidūro per nugarą išilgai stuburo tokiom tarsi bangom vilnijo nemalonus maudimas, tačiau paskui nurimo.
Hm matau Jūsų diskusijas ir man kyla klausimų. Man epidūrą pasiūlė nuo 5cm, bet kai tik buvo jau 10cm, epidūras nustojo veikti arba jį nutraukė ir tuomet leido oksitociną, viskas baigėsi dideliais skausmais iki pat pabaigos (apie 4 val), jokių dujų niekas nesiulė. O tai yra kam nors epidūras veikęs iki pat vaikiuko gimimo?
Labas visoms, vis paskaitydavau, bet iki šiol neparašiau čia.Tai tas, tai anas, atrodė vis laiko nėra. O dabar lyg sustojęs tas laikas 🤦🏻♀️ Termimas 15d, bet spalio 23d pradėjau lyg sąrėmius jaust, visą naktį nepraėjo, nuvažiavom į ligoninę pasitikrint, nes pirmą greit gimdžiau, tai dar prisidėjo ir baimės, kad iki ligoninės naktį be eismo bent 45min kelio. Gal jei vietoj būtų, tai nebūčiau taip skubėjus 🤷🏻♀️ bet patikrino, veikla nereguliari bet buvo, prasivėrimas 4cm, tik dar 37sav nesiekėm, tai paguldė į gimdyklą. Minimaliai tikrino, visąlaik pragulėjau ir sustojo veikla, visi džiaugėmės, nes dar norėjosi bent savaitėlę pratempt. Išleido po paros sakydami, kad sunku prognozuot kažką - galiu ir namų nepasiekus grįžt ir pagimdyti, o gal ir savaitę pravaikščiosiu. Tai va, jau 2.5 savaitės šitam laukime. Jau taip noriu pagimdyt, kad net nemoku apsakyt. Viena kai po termino gauni skambučius ir klausimus(taip buvo su pirmąja), o kita, kai dar va iki termino 3 savaitės ir pasipila klausimai 😳 O dar savo kūno nebesupranti, naktim paruošiamieji "džiugina", kamštis prieš 2 savaites pasišalino, bet eina kūnas prieš prognozes ir dėsnius 😣 Tai va nors antras nėštumas ir pirmasis prieš nažiau nei 2 metus buvo, bet tokie skirtingi pojūčiai. Tad pasisskaičius ir jūsų istorijas tiek nėštumų, tiek gimdymų, suprantu, kad čia nieko nuspėjamo nėra, kas tinka vienai, netinka kitai, kad čia vienas neapibrėžčiausių dalykų gyvenime. Laikykitės visos 🌸
Oooo parašė:
Ir nugaros skausmai, ir migrena, galvos svaigimai... aišku aš net nežinau, kà reiškia gimdyti su epidūru, tie skausmai tikrai atima daug jėgù, puikiai pamenu, kad tarp sàrėmiù per tas kelias sekundes atsijunginėdavau. Labai tikiuosi, kad pavyks ir šįkart išvengti, bet jei vėl skatinti reikės, tai vaje vaje🤦♀️
Šiaurėsbanga parašė:
Hm matau Jūsų diskusijas ir man kyla klausimų. Man epidūrą pasiūlė nuo 5cm, bet kai tik buvo jau 10cm, epidūras nustojo veikti arba jį nutraukė ir tuomet leido oksi…
Tikriausiai dujas siulo tik jei epiduras neimtas.
O del skausmu, tai su pirmu gimdymu su epiduru, man ir pabaigoj jau nepilde vaistu ir sake "turi viska jausti", tai irgi kelias valandas visiskai viska jauciau ir epiduras jau nebeveike.
O pora draugiu yra gimdziusios, kai dar veike epiduras, tai jom ten sake kada reikia stumt, nes jos saremiu skausmu nejaute. Tai as ir nesuprantu kaip cia taip buna, vienoms papildo tu vaistu, kitoms ne.
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai