Oooo parašė:
Aš irgi girdėjusi, kad bijo jų.
Mūsų mažylį tas kaktusas labai išgąsdino, labai jam nepatiko
Oooo parašė:
Aš irgi girdėjusi, kad bijo jų.
Mūsų mažylį tas kaktusas labai išgąsdino, labai jam nepatiko
Ktea parašė:
Ar yra kokiam prekybos centre pirkti triusienos?
Lidle irgi buvo.
hope2 parašė:
As tai mačiau priesinga video kaip vaikus siaubingai gazdina tas kaktusas ir jie panikos busenoj verkt pradeda.
Mums draugė atvežė dovanų. Tai kol išnagrinėjom, mes prisijuokėm ir vaikas matyt visai kitas sąsajas turėjo. Tik labai suplonina garsą. Tai manoji kažkada išvien zirzė, o atkartojimas gavosi kaip iš naktinio filmo 🤭😂😂
Cavy parašė:
Lidle irgi buvo.
Aisku. Siandien nuo cukinijos pradejom, po to eilej moliugas bus..
Nevaida parašė:
Maniškis šiandien kelis kartus gausiai atpylė, toks pusiau vėmimas gavosi. Kadangi anksčiau to niekad nebuvę, o vakar paragavo avokado, taip pat ir šiandien valgė, …
Aš šiandien vėl daviau avokado, nelabai sužavėtas, bet nebebuvo fontano🫣 rytoj dar bandysim truputi
Kaktusas ir maniske isgasdino 🙊
Man rodos jau buvo kazkada klausta, bet kuriu vaikuciai miega trumpai diena, kaip jums pavyksta tik 3 miegeliai? Ar labai isbudrauja ilgai? Maniske net ir pora valandu nuparpus (nebent lauke per pietus kartais pavyksta), vistiek dazniausiai 4 miegelius miega dar. Dabar jau ir 3 kartais gaunasi. O atrodo isbudrauja pora valandu.
Barborele parašė:
Kaktusas ir maniske isgasdino 🙊
Manoji keliasi 8, būdravimai po 3val, 22 einam nakties miego
Oksana D. parašė:
O dabar klausimas iškilo. O po primaitinimo reik atrūginti irgi?
Kadangi duodu vandenuko atsigerti po pavalgymo ar jo metu, tai manoji atsirūgsta.
12 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai