Gimle parašė:
Gavau sūnaus alergenų rezultatus. Gyvenimo ironija. Ištyrė apie 300 alergenų, bet vaikas alergiškas tik šunims: kailiui, epiteliui, šuns patino šlapimui. Iki 2 m. g…
Mes ką tik su iškankintu vaiku iš Santarų alergologės. Nu tai NOOOOORS kažkas aiškiau. Žodžiu, dūrio testas,nors anksčiau (jau dukart darėm) nerodė, bet dabar parodė alergija kiaušiniui (ir žaliam, ir virtam) ir lašišai. Šuniukams vėl tik vos vos, tai dėl šunų nieko nedarysim. Buvom juos tris savaitėm iškomandiravę pas senelius ir pagėrėjimo nebuvo. Tai dėl šunų kol kas lieka,kaip yra. Kiaušo ir lašišos mažylei jokių būdu duoti negalima - toliau tęsim tyrimus ir jau su alergologe spręsim,kada galima bus bandyt. Kiaušo ir man negalima, kol maitinu. Kol kas išvis, vėliau tik kepiniuose. Gryno - jokiu būdu. Nu ir dar kraujo tyrimą padarė 20 alergenų (to didelio,kur jūs sūnui darėt sakė nedaryt-jį atliksim,kai bus vyresnė) ir vitD, nes jei atopinis dermatitas,jam labai negerai ir per daug ir per mažai D vitamino. Atsakymus kažkada kitą sav.turėsim. Na ir lopo testo tyrimas bus liepos pradžioje irgi Santarose ir tada jau žiūrėsim, kas matosi toliau.
O vakar ir pas dermatologę buvom,nes labai buvo sudirgusi oda, vaikas kasosi belekaip. Tai turėsim savaitęs gydymą hormoniniu vaistu ir dar dvi savaites jau lengvesniu vaistu. Tai žodžiu, bandysim išgydyt odelę kad vaikui būtų gerai ir išimsim atrastus du alergenus. Tikiuos pagaliau bus balta odelė ir ramios,nesikasančios rankelės. Tada ir įvedinėjant produktus į jos mitybą, kas nors matysis, o ne dabar nei šiaip, nei taip.
Tai, @Gimle, nepraėjo mum niekas, tik tepaliukais vaistiniais paslopindavom pasėkmes. Šiaip,jei reikia geros alergologės (ji Santarose ir privačiai), tai Odilija Rudzevičienė. Ji pažiūrėjo ir kokį gydymą skyrė dermatologė vakar ir nurodė nenaudoti antihistamininių sisteminių vaistų, nes perteklinis gydymas ir probiotikų negerti,nes nėra jokių mokslinių įrodymų,kad jie padeda. Nu,žodžiu,man ji patinka. Nedaro perteklinių pricedūrų ar vaistų skyrimo ir labai žmogiška.
Tuo tarpu sesutė,kuri ėmė kraują vaikui,tai nžn nžn. Vaikas klykia,nes jau nemiegojus tris valandas, iškankinta,nes veną gal iš septinto karto tik rado, sako man - "Nuuuuuuu, su charakteriu vaikas auga, oj su charakteriu". Jūs neįsivaizduojat,kaip mane nervuoja tokios nesąmonės🙈 sakau, geriau su charakteriu,bet sveikas. Nesuprantu aš tų žmonių,kurie jaučia pareigą kažką apie vaiką numatyt😁😁😁