2024.08.02 23:06 (prieš 1 mėn.)
Barborele parašė:
Ar yra dar vargstanciu su dienos miegais? Nakti viskas ok, bet diena.. jei uzmiega bevalgant, tai pasiseka, o taip tai tik uzsupant beverkiancia. Soske paima nebent…
Maniškė irgi užmiega tik ant rankų. Ir ant rankų sėdint, o jei aš atsigulu su ja, pasiimu į glėby, vistiek netinka, rėkia, klykia iki mėlynumo. Dabar jau nebereikia supti glėbyje, užtenka tik laikyti. Na dar kartais užmiega auto kėdutėje bet reikia labai pataikyti kad būtų miego metas ir nepervargusi, nes irgi prasideda klykimas. Kartais mašinoje leidžiam mozart for babies įvairius rinkinius, rodos visai padeda užlūžti. Na o vežime jau visiškai niekaip neužmiega, labai priešinasi, rėkia pilna gerkle. Kaip ir bandant midgyti lovytėje. Bandžiau čia kelis vakarus kaip kad daugumos vaikučiai - išsidūksta lovoje ir tada gulamės ir einam migdytis. Mhm....biškį padūko, pradėjo zirzt nes matomai pavargo ir nori ant rankų, na ir viskas eilinį kartą baigėsi tragedija iki pasikūkčiojimų. Bandau save guosti, kad čia tik etapas (naaaa, kuris tęsiasi nuo gimimo 😅). Ai ir dieną aš vis dar negaliu išeiti iš kambario nei kelioms min, nes nors ir būna kietai įmigusi, man išėjus, kelių min bėgyje atsisėda lovytėje ir laba diena...🫠🫠