Adya parašė:
Sveiki😌 Aš užsisakiau aplink visą lovą primabobo barjerą, dabar pagaliau galiu saugiau palikti ir nebijoti, kad maitinant primigus nuropos kur, pats geriausias pirk…
O, ačiū už sprendimo pasiūlymą, ieskosim 🌻
Adya parašė:
Sveiki😌 Aš užsisakiau aplink visą lovą primabobo barjerą, dabar pagaliau galiu saugiau palikti ir nebijoti, kad maitinant primigus nuropos kur, pats geriausias pirk…
Nevaida parašė:
Užsakiau iš Babyccino.lt , ieškojau būtent tokio, kad šonai patogiai susistumtų į apačią , rekomenduoju tikrai😌🙏
Adya parašė:
Bet ar tokios apsaugos gelbsti kai vaikas bando stotis? Gal kas nors iš praktikos gali atsakyti? Ar nebus taip, kad kabinsis į tą barjerą, stosis, bandys persisverti arba neatlaikys svorio ir kris iš dar didesnio aukščio? Aš galvoju apie tas apsaugas lovai, bet neramu ar jos nebus dar didesnis trigeris bandyti stotis, nes dabar tas noras yra tiesiog nevaldomas.... 😖😖
Liute91 parašė:
Bet ar tokios apsaugos gelbsti kai vaikas bando stotis? Gal kas nors iš praktikos gali atsakyti? Ar nebus taip, kad kabinsis į tą barjerą, stosis, bandys persisvert…
Aš irgi apie tai galvojau, galit pažiurėt jų psl FB ikeltas video kaip kūdikis atsistojas laikos ir klibina jas, aukštis nemažas tai tikrai neperkops pradžioj , bet manau matysim kada jau reikes jas nuimti ir nuimsim, šiaip emem suvirtinančią siją per viršugalvi, manau ji būtina dėl tvirtumo, o šiaip po čiužiniu užsikiša ir jei reikia prisisuką, tai tikrai tvirtai atrodo😊 Mums neatitiko groteles prisukimu visai pilnai ir kol kas nesukom, kad patalynes deze prieit galetume jei reikes, bet ir tai tikrai tvirtai laikosi😊
Rimante1 parašė:
Sveikos mamytes gal žinot kur Klaipėdoje daro zondavima akytes, mums 7 mėn bet vis dar papuliuoja viena akyte, Northway, Lorna,Lirema,Kardiolitos ir vaiku poliklini…
Rimtesniems dalykams kiek teko susidurti vis siunčia į klinikas arba santaras, nusiteikit ilgai kelionei
Adya parašė:
Dėl primaitinimo kiek vaikučiui laiko buvo, kada įvedėte pusryčius/ vakariene? 7 mėnesių, kokius derinukus pietums duodate?😊 Del vaisių kokiu laiku duodate, aš vis …
Aš kas mėnesį įvedu. 6-ių mėn.tik pietūs. Dabar 7-ių jau pusryčiai ir pietūs. Nuo 8-ių įvedinėsiu vakarienę ir jau vėliau papildomus užkandžius. Žiūrėsiu dar pagal vaiką. Bet būna,kad atsikėlus labai greit užsimano valgyt (nespėju paruošt), tuomet miegot pirmo miegelio ir pusryčiams skirtą košelę gauna perpiet. O daržovienę su mėsyte jau vakare. Tai kaip gaunasi, taip ir darau.
Oksana D. parašė:
Aš kas mėnesį įvedu. 6-ių mėn.tik pietūs. Dabar 7-ių jau pusryčiai ir pietūs. Nuo 8-ių įvedinėsiu vakarienę ir jau vėliau papildomus užkandžius. Žiūrėsiu dar pagal …
Nuo kada mėsytę įvedet?😊
Adya parašė:
Nuo kada mėsytę įvedet?😊
Nuo 7to mėnesio
Aš nesuprantu. Mano dukrytė, nuo to laiko,kai išmoko sėdėt,nori tik sėdėt🙈 atsigulus ant pilvo pakelia rankas ir kojas į viršų (laiveliu) ir zyzia,kad nepašliaužia. Bet kai mokini, užsispyrus kaip ožka ir rodos specialiai nebando net pajudėt, nors prieš tai labai aktyviai stengėsi. Tai kaip man ją išmokint tada šliaužt ir ropot? Sėdėdama ir laiveliu "plaukdama" gi neišmoks😀😬🙈
Oksana D. parašė:
Aš nesuprantu. Mano dukrytė, nuo to laiko,kai išmoko sėdėt,nori tik sėdėt🙈 atsigulus ant pilvo pakelia rankas ir kojas į viršų (laiveliu) ir zyzia,kad nepašliaužia…
O mano atvirkščiai, nori šliaužioti ir nieko daugiau.
Sėdėti yra NUOBODU. Tai ir sėdėti nemoka. 😀
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai