2025.04.23 22:25 (prieš 1 m.)
hope2 parašė:
Man irgi stogas vaziuoja. Daug kartų pagalvoju kad noriu tiesiog dingt nuo visko bent porai dienų. Bet kur tu čia dingsi nera kaip ir kur tai bandau kazkaip tvarkyt…
kkiiss parašė:
Aš nors ir galėčiau gal laukti 2 metų, bet jau išleidau į darželį ir džiaugiuosi. Man geriau emociškai, į darbus irgi planuoju grįžti. Žinau, kad sunku bus, bet pri…
Bet ir be vaiko priprast reikia 😄🐻 Taip nutiko, kad mano mažoji paskui kaimynės dukrą lakstė ir ji ją nusivedė i namus. Baigiau laistyti, einu parsivesti, kaimynė sako lai būna, sakau man valgyt reikia eit daryt, višta kepa. Na sako lai būna, jei ką pasuksiu arba parvesiu. Sakau visai tu kvaila 🤣🤣🤣
Padariau valgyt, trukau maždaug gerą pusvalandį, per tą laiką 3k tikrinau tel ar neskambino, nes messeng neskamba man. Nevalgiau, o surijau ir pati mintyse sakiau sau, kad galiu pasimėgauti ir ramiai pavalgyti terasoj atsisėdus, kad niekas i kojas nekimba ir nesiknisa po lėkštę. Bet matyt sudirbo, kad nelabai esu kur palikusi. Tokia kaip be savęs dalies. Tai va noris atrodo ir pailsėti, o gavus progą sunkiai sekas 😁