2025.04.13 13:40 (prieš 1 m.)
Aguona2023 parašė:
ačiū kas pasisakėt, reiks ir mums.
Na, čia jau reikia vandyt, kas jūsų šeimai geriausia - viena strategija vieniem tinka, kitiem nebūtinai
mes išskalbiam, sudedam į tuos skyrelius, kur kas turi būti ir viskas. Tik is dar vystymo lentą naudojam (patogiau, nes dažnai kremus tepam), o tie skyreliai aplink vystyno lentą sudėlioti. Tai mažylė, kad jai nebūtų nuobodu, kol kremus tepi, ištakpo viską😁😁😁 bet jau naikinsim lentą ir bandysim tepliotis kremais ant kilimėlio - žiūrėsim, ar bus geriau🙈
Aš perku Lindex, Next, kartais H&M, bet kokybė prastoka, tai labiau žiūriu, koks pats drabužis. Perku per išpardavimus, akcijas ir naujus, kartais mažai devėtus iš Vinted. Dėmės tai nžn, kad ir ką naudočiau, kai kurios tiesiog neišsiplauna, tai nervina, nes daiktas keliauja į tekstilės atliekas tuomet. O norėtųsi, kas būtų ir toliau naudojamas. Pigesnių ženklų mažai esu pirkus, bet pastebėjau,kad ir susiūtas daiktas šleivai ir medžiagos kokybė šiaip sau. Gal tiesiog taip nepataikiau, tikiu, kad yra ir geresnio kainos/kokybės santykio. Bet esu linkus turėti kokybiškesnį daiktą, nei po kelių skalbimų siūt siūles🙈