Mamukas777 parašė:
Paklaida tai ne tas žodis kad būna, man dabar sako atrodo pats aukso viduriukas nei didelė nei maža, bet kaip tikėti, jei tuo pačiu patys sako, kad echo nemato rieb…
Oho dičkiai
lengvai išgimdėt?
Mamukas777 parašė:
Paklaida tai ne tas žodis kad būna, man dabar sako atrodo pats aukso viduriukas nei didelė nei maža, bet kaip tikėti, jei tuo pačiu patys sako, kad echo nemato rieb…
Oho dičkiai
lengvai išgimdėt?
Cavy parašė:
O aš registravausi echo dabar rugsėjo antrai pusei, sako registratorė, o kokiu jūs dar klausimu 😂😂😂 sakau na, paskutinei apžiūrai, jei ką paskambinsiu. Man dabar la…
Pas mane analogiška situacija, bet, man jau prieš nėštumą buvo probkemų su šlapimo pūslės raiščiais nuo pirmojo gimdymo, tad kazkaip viliuos, kad lelius spaudžia pūslę. Kažkaip nesinori paranoint, bet, kaip tik pirmadienį keliausiu pas ginę, gal patikrins vandenų kiekį.
MiegaIiuke parašė:
Atradau laiko parasyt.Pacios sveikata gereja.Kas del gimdymo klause as turiu dvirage gimda ji lemia prieslaikini.Be to pries 16m jau apie 32sav turejau neisnesiotuk…
Kaip smagu, kad viskas tik gerėja ☺️👍
bum-bum parašė:
Dauguma jau ir svori ir augima zinot, o as nieko nezinau 🤔😁 18sav paskutini kart ziurejo ir viskas, iki gimdymo daugiau jokiu ziurejimu. Nei tonus pamatuoja, nei gi…
Ir aš nelabai žinau, buvau tik liepos pabaigoje.
gabriuuks95 parašė:
Ar man vienai pagal tevu darželio kalendoriu neatitinka savaičių? Man terminas spalio 6d ir čia jau rodo jog ryt 37sav nors man dar tik 36 turėtų sueiti, kszkaip sa…
Šiaip lyg rodo einamą savaitę. Aš šiek tiek buka jaučiuosi su tomis savaitėmis, kai kitos gali pasakyti va man 35+3. O aš ginei pasakiau laimingi laiko neskaičiuoja. Nes pati dabar nežinau kiek ar 35 ar 34 sav. Reikėtų skaičiuoti kada buvau. Kažkaip nesureikšminu, tik buka jaučiuosi 😪😅
gabriuuks95 parašė:
Ar man vienai pagal tevu darželio kalendoriu neatitinka savaičių? Man terminas spalio 6d ir čia jau rodo jog ryt 37sav nors man dar tik 36 turėtų sueiti, kszkaip sa…
Man terminas spalio 5-7, Tėvų darželis jau tuoj irgi rodys 37, nes 37-ta savaitė pradės eiti ryt, o realiai tai bus 36+ kažkiek dienų.
Tai čia kaip su metais, gali sakyti "man 36-eri" ir gali sakyti "man eina 37-inti". Ir abu teiginiai teisingi.
22 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai