Aamelija parašė:
Spėjom į spalinukų mėnesį 😊🧡
Gimė ilgai laukta sesutė 2023-10-30 vakare.🌸
Sveikinimai 🌷🎈
Aamelija parašė:
Spėjom į spalinukų mėnesį 😊🧡
Gimė ilgai laukta sesutė 2023-10-30 vakare.🌸
Sveikinimai 🌷🎈
Cavy parašė:
O mam šeimos sugalvojo pasakyti, kad gal pienas netinka vaikui. Gal mišinuką reikėtų bandyti 🤔 ji kai bakterijas pasiūlė, sakau ar mamos piene jų nėra. Sako jei būt…
Mp netinka??? 🙈🙄🙄🙄Ar tiesiog daug pieno produktų savo racione naudojat? 😉Pieno produktus bandykit be laktozes ir glitimo mažinti dar galit bandyt, bet jei viskas saikingai tai neturėtų įtakos turėti.. 😔
gabytenevins parašė:
Kaip Jūs jaučiaties? Nes man irgi šiandien į vakarą atsirado toks keistas jausmas į galą šlapinimosi, kad užspaudžia, nors nėra tai skausmas, bet pradėjau nerimauti…
Nežinau, naudoju ibuprofeną, jis nuima skausmą, o skauda nuo vakar viską - ir šlaplę ir gimdą ir nugarą, ir hemarojus atsirado🙈 tai kažkaip įtariu, kad čia gal dėl aktyvumo, nes vakar paleido iš ligoninės ir atsirado judėjimo.. nebežinau.
Net ne apie tai ir galvoju, strese ir nervuose esu kažkaip, matinu dukrytę MP, nu bet kažkoks kosmosas. Absoliučiai visą dieną gali miegoti. Ankščiau nei kas 3 val nepakelsi nei per didžiausius vargus, ir kas tas 3val atsikelia, pavalgo 5-8min ir viskas, vėl nulūžta 3 valandom. Šiandien klinikose dėl geltos atvykus svėrė tai 3kg. Gimė 2960, buvo nukritę iki 2860. 10 parų. Nu žiauriai mažas prieaugis. Apžiojimas geras, viskas super, pieno yra, bet tingėjimas panos žiaurus, jau neištvėriau mišinio daviau po 3val miego, tai 30min čiunkino buteliuką, šiaip ne taip su kasinėjimais ir vargais suvalgė 45ml. Kai norma jos amžiaus kūdikiui jau turėtų būti 100ml valgymo. Aš nebežinau ką daryti🤦♀️🤦♀️🤦♀️ išprotėjimas.
Cavy parašė:
O mam šeimos sugalvojo pasakyti, kad gal pienas netinka vaikui. Gal mišinuką reikėtų bandyti 🤔 ji kai bakterijas pasiūlė, sakau ar mamos piene jų nėra. Sako jei būt…
Aš nuo pat pradžių nevalgiau išvis nieko iš pieno produktų ir tas pats praktiškai na, realiai jau susitaikiau ir bandau išlaukt tiesiog
Shiurkshtuke parašė:
Pagal echoskopą - spalio 30 d., o pagal mėnesines - 28 d. Teks kraustytis į lapkritinukų grupę.
Hmm.o aš galvoju nesikraustyti, tai vistiek puse metų ir daugiau šią grupę sekiau, pažįstu jau mamų istorijas, nebent mamos išvarys???
Deisė parašė:
Spejom ir mes i spalinukes. Prognozes buvo 3700, bet panele gime 4250 🥰
Sveikinimai. Mano prognozės vakar buvo 3700 irgi, bet netikiu nes terminas jau praėjęs, o broliai gimė 4700 ir jie dar iki termino gimė. Broliams irgi į mažąją pusę apsiriko po 700-900g. Net, tai nzn ką jie ten ir žiūri, vistiek paklaida belekokia. Panelė kolkas iš pilvo neketina net kraustytis...
Mamukas777 parašė:
Sveikinimai. Mano prognozės vakar buvo 3700 irgi, bet netikiu nes terminas jau praėjęs, o broliai gimė 4700 ir jie dar iki termino gimė. Broliams irgi į mažąją pusę…
Musu panelyte tai jau buvo pasiruosusi, jei ne suzadinimas, tai butu kita savaite savaime manau prasidejas gimdymas. Nes atvaziavau, jau su 4cm, tai tik vandenis nuleido ir veikla prasidejo 🤗 siaip ganetinai greit pagimdziau, 8.40 prasidejo saremiai, 14.13 jau gime 😊
ingava parašė:
Mp netinka??? 🙈🙄🙄🙄Ar tiesiog daug pieno produktų savo racione naudojat? 😉Pieno produktus bandykit be laktozes ir glitimo mažinti dar galit bandyt, bet jei viskas sa…
Išvis nebevalgau pieno ir produktų ir visko kur yra pieno baltymo sudėtyje. Ji turėjo omeny mano pieną 😳