2023.11.01 18:41 (prieš 2 m.)
Aija parašė:
Atpila ir gana dažnai varškytę. Ir būna net po miegų atsikėlus pvz.po 2val. nors prieš tai atrūgus normaliai buvo.
Jau baigiu įsitikinti, kad čia procesas, kurio neišvengsim. Tiesiog mūsų vaikams tai stipriau, nei kitiems.
Paskaitinėjau apie išmatas, tai tie grūdeliai buvo greičiausiai nuo pieno produktų, o kadangi jau rytoj sav nevalgau, tai ir dingo jie. Pabandysiu vėl pavalgyti, bus matyti ar atsiras.
Dėl maisto, tai pradėjau galvoti, kad neverta savęs kankinti. Kai nervinuosi ir vaikui atsiliepia tai. Nėštumo metu na, viską valgiau ir nemaniau, kad pagimdžiusi šitaip save ribosiu ir kankinsiu. Suprantu produktus tokius kaip česnakas, tokius, kurie gali labai pūsti vidurius ar kažko perdėtai daug. Bet visa kita tai....juolab ir skaityta daug daug. Ir visur kone prieštaravimai vieni kitiems ką galima ko ne. Nieko nevalgant ir iš to pieno nebus nieko gero..
Dėl gastro, tai nemanau, kad tai tikrasis refliuksas. Daug skaičiau. Tai vienas is požymių būtų atpylimas kone pusės metro čiurkšlėmis. O pas mus tikrai menkesnė situacija. Ir tikrai būna ir gera diena ar naktis, būna ir ne.
Maistas, skanus maistas man visad buvo nr1. Gaminu dažnai ir skaniai, net restoranuose neberandam ką skanaus valgyti, mano vyrai sako, kad aš skaniau padarau. Ir čia pagalvojus vien verkt norisi. Pabandysiu saikingai valgyti, bet neriboti savęs ir mažiau sukti galvą..🙄
Nors už kelių dienų gal ir persigalvosiu, matyt perdegiau jau 🙈