aaagne parašė:
Linkiu, kad savaime prasidėtų, viskas laiku ir laimingai. Čia kiekvienos svajonė ko gero, irgi netveriu, prieš miega kai užspardo tai apsiverkiau kaip laukiu pamaty…
Labai kietas, vyras vakar vakare net išsigando kad toks kietas
aaagne parašė:
Linkiu, kad savaime prasidėtų, viskas laiku ir laimingai. Čia kiekvienos svajonė ko gero, irgi netveriu, prieš miega kai užspardo tai apsiverkiau kaip laukiu pamaty…
Labai kietas, vyras vakar vakare net išsigando kad toks kietas
gabytenevins parašė:
Aš šiandien buvau apžiūrai, užrašė toniukus, išmatavo pilvuką, paklausė ar nusprendžiau kur gindysiu, nes kadangi jau 39sav2d tai sako parašyčiau iškart siuntimą, …
Kaip įdomu kad gimdymui iki termino reikia siuntimo, o kas be jo, nejau nepriims gimdyti ar netikės kad gimdai ar kas bus? Keistas tas siuntimų reikalas kažkoks
Šiandien mums lygiai 39 sav. Tai akušerė tik pamatavo spaudimą, pasvėrė, paimė tyrimus ir sakė pranešti jai iki kito antradienio nepagimdau, tai antradienį vakare šeimos gydytoja išrašo siuntimą į dienos stacionarą, o ten jau toliau stebės ir nuspręs ką daryti. Pirmąją gimdžiau 41 sav ir tai su skatinimu, norėčiau kad dabar viskas vyktų natūraliai, bet norėti galima daug ką...o organizmas darys kaip jam patogiau 😒
Tai kaip su ta lašiša yra? Kiek jos galima suvalgyt?
Internete kiek žiūriu visur skirtingai rašo 😒 Žinau, kad tuno nerekomenduojama daugiau kaip skardinės į savaitę suvalgyt, o kaip su lašiša? Aš kolkas į savaitę 100g jos suvalgydavau. Šiandien važiuosim apsipirkt, tai dabar galvoju pirkt ar nepirkt. Kažkaip labai mane ant jos traukia dabar 😅
AkVilke parašė:
Tai kaip su ta lašiša yra? Kiek jos galima suvalgyt?Internete kiek žiūriu visur skirtingai rašo 😒 Žinau, kad tuno nerekomenduojama daugiau kaip skardinės į sava…
Lašiša lašišai nelygu. Jeigu gaminate šviežią - kepate, verdate, troškinate, tai čia puikus gerųjų riebalų, Omega 3 rūgščių ir baltymų šaltinis. Va ten, kur jau gatava - sūdyta, rūkyta, jokios maistinės vertės neturi. Na, ir dauguma yra pramoniniu būdu augintos, o ne laisvėje sužvejotos, todėl dažnai turės daugiau Omega 6 nei Omega 3.
P.S.: O jeigu dvejojate dėl gyvsidabrio kiekių žuvyje, tai rašo, kad lašiša viena mažiausiai jo kaupiančių. Štai.
https://aksalmonco.com/blogs/learn/eating-salmon-while-pregnant
Gimle parašė:
Lašiša lašišai nelygu. Jeigu gaminate šviežią - kepate, verdate, troškinate, tai čia puikus gerųjų riebalų, Omega 3 rūgščių ir baltymų šaltinis. Va ten, kur jau gat…
Man tos blogos norisi 🙈🙈
Apskritai vakar ir šiandien kažkoks nesveikas noras ant visokių skanėstų užėjęs, o nieko tokie namuose nėra. Vaikštau visa nerami iš kampo į kampą, nervas ima, kad noriu kažko skanaus, o nieko nėr 😂
aaagne parašė:
Kietas, didelis, labai daug stryjų, vietom net liečiant skauda odą.
Mamukas777 parašė:
Kaip įdomu kad gimdymui iki termino reikia siuntimo, o kas be jo, nejau nepriims gimdyti ar netikės kad gimdai ar kas bus? Keistas tas siuntimų reikalas kažkoks
Mano gydytoja net kai 40sav sueis, sake nereikia siuntimo. Mano siuntimas yra nesciosios knygele, cia ji taip sake 😁
Mamukas777 parašė:
Čia labiau dėl to, kad jei tarkim aš ten nesilankau, kad greituoju būdu būtų galima susipažinti su nėštumo istorija, tarkim klinikos Kauno reikalauja būtent elektroninio, nes ten atsiverti ir visos diagnozės kodais surašytos, nes tarkim mano nėščiosios kortelė yra knygos storio, tai kol perverstų viską ir susižiūrėtų tai pagimdyčiau 🤣
Mamukas777 parašė:
Šitie. O ne visus taip rašo? Jei me tada duokite sab simplex, juos mums ligoninėje duodavo kai gulėjom naujagimiu skyriuje
Na bandom mes savo velnio lašus vis dėl to. Kadangi springsta stipriai betraukdama, tai gaunasi kazkur 3 kartus maitinu, tai po biškiuką atsirūgsta ir sugeriam.
Nors nemažai skaitinėjau ir beveik patikėjau, kad tai veikia kaip placebo mamai. Jokie vaistai nepadeda kaip nešiojimas, masažas, guldymas ant pilvo 🤔
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai