Shiurkshtuke parašė:
Sveikinimai! Lengvo atsigavimo ir skanaus pienelio Emiljan!
Ir ačiū už istorijas, tikiu, kad ne pirmo svarbumo reikalas po gimdymo rašyti![]()
Aciu 🌺
Shiurkshtuke parašė:
Sveikinimai! Lengvo atsigavimo ir skanaus pienelio Emiljan!
Ir ačiū už istorijas, tikiu, kad ne pirmo svarbumo reikalas po gimdymo rašyti![]()
Aciu 🌺
JuljanaN parašė:
Na va atejo i pasauli Emiljan 2023.10.12. 07:28 3.990. 55cm. Buvo paskirtas skatinimas 12d. O maziukas kaip jausdamas pats pasibelde 03:00 nakties. Atsibudus, …
Didziausi sveikinimai🌸🥰 oj kaip ir as noriu jungtis i pagimdziusiuju gretas😁
Meskute321 parašė:
O man jau atrodo kad laikas sustojo ir niekada nepagimdysiu. Su kiekviena diena visa labiau viska skauda. Ir darausi vis piktesne.
Labai suprantu emocija. Pati nebezinau, kas darosi. O atrodo iki siol tikrai gerai jauciausi. Paskutines savaites man ypac emociskai sunkios😊
Banther parašė:
Didziausi sveikinimai🌸🥰 oj kaip ir as noriu jungtis i pagimdziusiuju gretas😁
Aciu 🌸 suprantu Jus as kiekviena valanda laukiau ir raminau save jau greit jau greit...
JuljanaN parašė:
Na va atejo i pasauli Emiljan 2023.10.12. 07:28 3.990. 55cm. Buvo paskirtas skatinimas 12d. O maziukas kaip jausdamas pats pasibelde 03:00 nakties. Atsibudus, …
Sveikinimai 🥰🥰 lengvo atsigavimo Jums ir ramių naktų 🫶
JuljanaN parašė:
Sveikinimai sulaukus leliuko! 🌷🌷
Meskute321 parašė:
O man jau atrodo kad laikas sustojo ir niekada nepagimdysiu. Su kiekviena diena visa labiau viska skauda. Ir darausi vis piktesne.
Jaučiuosi taip pat. Nors visą nėštumą buvau aktyvi ir jaučiausi gerai, dabar to nepasakyčiau. Pradėjo skaudėti strėnas, nugarą, miegoti jau seniai sunku.. namų susitvarkymas tapo aktyviausiu sportu. Kartais atrodo, kad neturėsiu jėgų gimdymui kai tokia savijauta. Laukiu 1dienio, turėsiu vizitą pas daktarę, tikiuosi po apžiūros išeisiu su gerom naujienom ir siųs gimdyti. 🫣
Meskute321 parašė:
Man irgi atrodo, kad laikas sustojo, kažkaip net nesitiki, kad čia maždaug dviejų savičių bėgyje galėtų kūdikis atsirast...😅 Pamaudžia vis šen bei ten, bet bent jau kolkas kažkokių didelių skausmų nėra, tai bent tiek gerai
Saule1224 parašė:
Sveikos,
Sveiki..man kaip tik buvo, galvojau kad vandenys. Žodžiu, įsidėkit merliuką ir pavaikščiokit jei bus šlapias, bekvapis tai VV
Ir dar galit pakosit, kai kosiji teka vandenukai.
Man irgi jau paranoja 🙈🤣
Sveikos, ir mes prisiduodame gimėme 11d. 14:30, gimdymas tikrai greitas, po apsilankymo dienos stacionare, paaiskejo kad 4 cm jau prasivere, nors skausmu nejauciau, tai del nesciuju hipertenzijos siunte gimdyti, tad po 12 val kai nuleido vandenis, 14:30 gime musu leliukas 3,330kg, kaklelis nuo 5 cm iki 10 prasivere per nepilna valanda, tad skausmelio buta, ir nieko nespejau nei jokiu vaistu nei dziakuzi nieko.. kol galu gale dar kai akusere nespejo pasiruosti pradejau stumi 🙈🙈🙈 bet viskas baigesi laimingai viska spejom
baisiausia kai pagalvoji o kad butu buve jeigu taip greitai viskas ivyktu automobilyje kelyje ir pan 🙈🙈
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai