AgneseBass parašė:
Žinokit kaip aš jus užjaučiu ir suprantu, man tik pirmadienį dvi savaitės bus, bet aš jau irgi bliaunu... pas mane buvo labai sunkus gimdymas (bent man taip atrodė,…
O dar tokią idėja buvau nusistačius prieš gimdymą, kad, o man tai seksis žindyti, priešpienio yra, pieno bus, papai didelis, žindysiu kris svoris greičiau, viskas liux, o realybė kitokia visai pro ašaras.. nors vaiko svoris auga, geras, pieno yra, bet aš jau fiziškai nebeiškenčiu žindyti, o iš aplinkinių irgi mama sako, duok savo pienuko, čia labai svarbu vaikui, geriau ir t.t. 😭
Bet pastebėjom su vyru, kad po mišinuko vaikas geriau miega, rečiau išalksta, neatpilynėja (nors mp maitinant irgi labai retai atpylinėdavo 1-2k per dieną ir tai ne taisyklė), atrodo vieni pliusai... o ir vyras gali pamaitinti.. nes ant papo ji kabėdavo po 40min-1val, gal ir daugiau... kartais jaučiu kaip soskę nusiramininui tik reikdavo mamytės, todėl ir sakau labai gaila, vaikas tiek darbo į žindymą sudėjo, užsisakinėjo pienuką, kad aš dabar viską sugriaučiau 🥺🥺