NeverJur parašė:
Sveikos, pasidalinsiu naujienomis ir aš. Jau nuo nėštumo pradžios nujaučiau, kad mažylė atkeliaus spalį, o ne numatytą 11.01, bet labiau tikėjausi spalio pabaigos n…
Sveikinimai 💐 ir stiprybės.
NeverJur parašė:
Sveikos, pasidalinsiu naujienomis ir aš. Jau nuo nėštumo pradžios nujaučiau, kad mažylė atkeliaus spalį, o ne numatytą 11.01, bet labiau tikėjausi spalio pabaigos n…
Sveikinimai 💐 ir stiprybės.
Pienuko jau turiu, ėmė šiand kontrolinį, tai gana vangiai traukė miegodama, bet per 12 berods minučių 40gramų pritraukė. Tai mišinėlio bent jau ši pamaina turėtų nebesiūlyti. Krūtinė pildosi, didėja. Sakiau vyrui greit nė žadintuvo nereikės kada eiti.
Prašysiu, kad vyras ir soskę ir lašiukus nuo pilvuko atvežtų, ten jos viską duoda. Bijau kad ir aš kitaip nenuraminsiu arba pasidarysiu gyvą pakabuką ant krūtinės. O lašiukus mačiau jos irgi duoda iš švirkštuko.
NeverJur parašė:
Sveikinimai!
sveikatytės dabar jau jums labiausiai reikia ir sotaus pienuko.
NeverJur parašė:
Sveikinu 💜💐
Abi esam daug stipresnės nei kada gyvenime galėjau pagalvoti, nes aš iš tų moterų, kurios vyras net drabužių parduotuves maišus neša ir žmoną saugo nuo visų fizinių darbų, bet pasak telefono programėlės jau antrą dieną po Cezario 2 km iki mergaitės priešpienio lašus nešdama suvaikšciojau, o jei dar žingsniai palatoje prisidėtų. 🙈 Asmeniškai man, tas tapimas mama tokiomis sąlygomis tikrai suteikė kažkokių super galių. 😂
Ir laukiu nesulaukiu kada mažylė susitiprės ir galėsiu maitinti krūtimi ar bent prientraukį galėsiu pradėti naudoti, nes tas pieno nutraukimas rankomis atima mažiausiai 5 val. iš paros ir jau įvarė nenormalų pečių/nugaros/kaklo skausmą. Net juokiausi sesei, kas neskauda tik rankyčių ir kojyčių 😂
Livi parašė:
Sveikos, ar yra mergaičių, kurios gimdė Jonavoje? Turiu pora klausimų
Taip, gimdžiau Jonavoje.
NeverJur parašė:
Ir laukiu nesulaukiu kada mažylė susitiprės ir galėsiu maitinti krūtimi ar bent prientraukį galėsiu pradėti naudoti, nes tas pieno nutraukimas rankomis atima mažiau…
O kodėl jau dabar negalima pientraukio naudoti?
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai