julija121 parašė:
Sveiki mamos , kaip jūsų pampiai po nakties ar visad būna šlapimo?
Naktį keičiu kokius 3 kartus ir ryte pilnas visada būna.
julija121 parašė:
sauluzytee parašė:
Nea, jei maziau valgo nakti, tai buna praktiskai sausas.
Aš jau galvojau kad pas man kažkas ne to🫣
Greta001 parašė:
Pas mus kaip kada būna sausas būna pora kart pasiusiota
tris parašė:
Sveiki, pas mus ta pati situacija, anksciau remesi rankomis viskas ok, dabar staiga iskecia rankas i sonus ir kai zvaigzde guli ir pykt pradeda 😀 ko anksciau nebuvo…
Gucci_ parašė:
Sveikos mamytes, mano mažiukas apsivertes ant pilvuko dabar rankas išskleidžia ir tabaluoja šonuose, jokios atramos nepasidaro, galva tai išlaiko ore, bet bandem pa…
Pas mus panele irgi rankas i sonus ir skrenda.. gan ilgai isbuna taip, bet nesuprantu as jos kartais, toks jausmas dabar isvis nieko nenori, nieko nedaro ne vartytis, ne kojytes domina, net nebenori daug gulet ant pilvuko kaip anksciau, nu visai jokiu pasikeitimu.. miega daugiau gal, bet kiel neramiai vel.... bet labai daug seiliu, rankytea burnytes ir visa kita o burnyte kisa.. tikiuos del dantuku ji mum cia apstreikavo...
Mažia parašė:
Pas mus panele irgi rankas i sonus ir skrenda.. gan ilgai isbuna taip, bet nesuprantu as jos kartais, toks jausmas dabar isvis nieko nenori, nieko nedaro ne vartyti…
Per augimo arba raidos šuolius sako pamiršta visus gebėjimus tai gal čia dėl to😁 mūsų irgi vartytis prieš naujus metus išmoko nėjo sulaikyt, o dabar ir ant nugaros gerai jam pagulet😀
Gucci_ parašė:
Na kiek jūsų mažyliai sveria ir koks ūgis?😁
Mes šiandien po vizito - 6,35kg ir 65cm🤩
71cm, o sveria 9130g, man rodos jis čia sunkiausias bus 🙈😄
Mažia parašė:
Pas mus panele irgi rankas i sonus ir skrenda.. gan ilgai isbuna taip, bet nesuprantu as jos kartais, toks jausmas dabar isvis nieko nenori, nieko nedaro ne vartyti…
Mum panašiai, dabar viska ima spiegimu ir dziaugiasi ir pyksta spygauja ir gulet nenori ant pilvo nupirkau kamuolo sakiau bandysim ant jo pasimankstint 😀 gal sugrįš i savas roges lelius
julija121 parašė:
Ne visada, kai visa nakty ismiegojo ryte buvo nepilnas pampis 🙂
Gucci_ parašė:
Na kiek jūsų mažyliai sveria ir koks ūgis?😁
Mes šiandien po vizito - 6,35kg ir 65cm🤩
7 kg ir 62 cm 🫣
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai