Cavy parašė:
Kaip sekasi su atpylinėjimu? Gal radot sprendimą
Man nuo d vit atpila. Pakeitėm D ir viskS ok.
Cavy parašė:
Kaip sekasi su atpylinėjimu? Gal radot sprendimą
Raganele83 parašė:
Mes irgi pakeitę esam į devikap. Bet vistiek atpylinėja. Aš manau gal nemažai oro pritraukia valgant. O ir persivalgyti mėgsta.
Cavy parašė:
Mes irgi pakeitę esam į devikap. Bet vistiek atpylinėja. Aš manau gal nemažai oro pritraukia valgant. O ir persivalgyti mėgsta.
Mišinuką valgo? Kiek duodat?
Raganele83 parašė:
Mišinuką valgo? Kiek duodat?
Ne, mp maitinu. Apie 2mėn bandžiau sverti tai per tuos kartus max 70ml, bet jos svoris 4,2kg(gimė maža) gal todėl. O dabar neina pasverti, nenulaikau 😅
Cavy parašė:
Mes irgi duodam devikap, bet vistiek atpylineja. Daug malasi, pirstai burnoj visada susikiša tiek, kad net atpila😀
Gucci_ parašė:
Mes irgi duodam devikap, bet vistiek atpylineja. Daug malasi, pirstai burnoj visada susikiša tiek, kad net atpila😀
Pas mus irgi. Tas atpylimas būtų nieko. Bet būna springsta ir nesusitvarko pati, tas baisiausia.
Andromeda123 parašė:
Gal tiesiog augimo šuolis? Jų metu kūdikiai linkę kuriam laikui "pamiršti ką išmokę", bet paskui visi gebėjimai grįžta su kaupu![]()
Taigi vis dėl to jūs buvote teisi, parėjo gabumai su kaupu, dabar pradėjo kalbėdama žviegti
Sveikos. Gal kuri susidure ar ka nors zino kas galetu buti. Vaikas valgydavo kas 3h po 120ml misinuko, jau kaip ir savaite labai nevalgus antradieni dar gavom skiepa tai is vis nevalgus. Ir nori salto pienuko arba vesaus silto atsisako, 120 ml suvalgo per kelis kartus dabar, raukosi. Ir nesuprantu kas galejo pasidaryti, siaip guvus ir zaidzia sypsosi, ar cia koks laikotarpis ar gal kazkas negerai su pilvuku?
Sandra23 parašė:
Sveikos. Gal kuri susidure ar ka nors zino kas galetu buti. Vaikas valgydavo kas 3h po 120ml misinuko, jau kaip ir savaite labai nevalgus antradieni dar gavom skiep…
Esu skaičius kažkur, kad kai dantukai dygsta vaikutis mėgsta gerti vėsų pieną. Gal dantukai jau kalasi anksti? 🤷♀️😊
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai