Agne_222 parašė:
Taip 186€ šiandiena buvau pirmam vizitui pas šitą ginekologę, lb patiko atsakė į visus klausymus, viską paaiškino, širdutė plaka 6sav 5d. Kitas vizitas bus spalio 6…
O tam pirmam vizitui reikia siuntimo? ☺️ ačiū labai
Agne_222 parašė:
Taip 186€ šiandiena buvau pirmam vizitui pas šitą ginekologę, lb patiko atsakė į visus klausymus, viską paaiškino, širdutė plaka 6sav 5d. Kitas vizitas bus spalio 6…
Meteora parašė:
Taip reikia siuntimo iš šeimos gydytojos. Šeip man tikrai lb patiko Mažylyje, nors visko girdėjau, bet kol kas iš mano pusės tik geriausi atsiliepimai.
Fromvilnius parašė:
Taip, as ka tik sita puslapi ziurejaupries kiek laiko registravotes?
As skambinsiu po pirmojo pasimatymo su zirniuku, jie patars telefonu kada geriau apsikankyti ten
Agne_222 parašė:
Taip reikia siuntimo iš šeimos gydytojos. Šeip man tikrai lb patiko Mažylyje, nors visko girdėjau, bet kol kas iš mano pusės tik geriausi atsiliepimai.
Aciu, kad pasidalinote. Svarstau ir as apie sia istaiga ☺️
Juoda2023 parašė:
As skambinsiu po pirmojo pasimatymo su zirniuku, jie patars telefonu kada geriau apsikankyti ten![]()
Aisku, aciu
Meteora parašė:
Aciu, kad pasidalinote. Svarstau ir as apie sia istaiga ☺️
Pasiskaitykit kokios gydytojos dirba su neštumo sekimu, nes aš gimdysiu pas M.Goberį (jeigu viskas bus gerai žinoma), pas jį jau buvau,bet jis neseka neštumų
. O lankausi nėštumo sekimui pas Aušra Janavičiene, išsirinkau šitą gyd pagal atsiliepimus ir rekomendacijas.
Agne_222 parašė:
Pasiskaitykit kokios gydytojos dirba su neštumo sekimu, nes aš gimdysiu pas M.Goberį (jeigu viskas bus gerai žinoma), pas jį jau buvau,bet jis neseka neštumų. O…
O ten galima susitart su konkrečiu gydytoju? Irgi mokamai turbūt? Aš visiškai žalia kaip šitie dalykai vyksta
Monika22l parašė:
sveikinimai!🍼👼🏻
kaip anksti parodė (lyginu su savimi, nes man iki mm 2-3 dienos, bet tuščia 😭). ar…
Šį ciklą buvau laaabai susikoncetravusi į pastojimą, tai pasidariau viską, kas buvo įmanoma. 3CD -LH, FSH, E2 ir AMH tyrimus. Gaudžiau OV testukų pagalbą. Pavyko pagauti piką, tik mano pikas vyko kartu su OV - sprendžiau pagal išskyras. Tai namų darbus atlikinėjome 2 d. prieš OV, per OV ir dieną po OV. Tad tiksliai žinau, net kada kibti galėjo.. o tas labai pelengvino ir pačio ciklo sekimą.. 🤭 21CD - prolaktinas ir progesteronas buvo padarytas. Progesterono rodikliai jau tada kaip luteininės fazės buvo prie viršaus. Norma iki 18,56, pas mane buvo 18,36, kas reiškia, kad gimdos gleivinė puikiai susiformavusi ir palengvina kiaušinėlio implantaciją. Tęstuotis su testukais pradėjau taip pat anksti nuo 7DPO. Ir kas keisčiaisia dar šiandien rytinis buvo tuščias! Po pietinis - štai toks, kokį įkėliau. Labai stebėjau save ir savo savijautą viso ciklo metu. Domėjausi, kokie hormonai kada vyrauja, kokia moters savijauta tuo metu būna. Įtarimas jau buvo po 21CD, kai pagal viską turėjo būti progesterono pakylimas, o po to kritimas. Dėl progesterono skauda krūtinę.. man krūtinės skaudėti nenustojo po 21CD, skauda, maudena iki dabar.. antras dalykas - nuotaikų kaita.. man ji visuomet būna prieš mėnesines.. aš visad būnu pikta kaip širšė, bet daaabar - aš galiu aprėkti, bet po 5 sekundžių ir verkti, ko ankščiau tikrai nebūdavo.. mano nuotaika pasikeičia kas kelias sekundes, o tas laaabai nervuoja 🤭🫣 kitas dalykas - skauda nugaros apačią, toks maudenimas.. pas mane sėdimas darbas, man kartais būna, paskaudena, bet dabar kitaip! Kitoks tas skausmas.. ir kažkurią dieną labai maudė dešinią kiaušidę, kai ovuliuojant jutau kairę.. vat tas irgi buvo keista.. toks lyg sudūrimas.. dar tik pradžia.. pati pati pradžia.. bijau džiaugtis, nes mėnesinės tik už 5 dienų! Bet vilties turiu, kad jos nepasirodys.. ❤️
Meteora parašė:
O ten galima susitart su konkrečiu gydytoju? Irgi mokamai turbūt? Aš visiškai žalia kaip šitie dalykai vyksta
Spėju taip bus mokama aš gimdžiau pas jį ir jo uošvenę Jackonienę prieš 19m tai ir šį kart norėčiau... Susiradau jį pasikalbėjom apžiūrėjo pirmadienį ir suaotarem jog trečiam trimestre susitiksim aptarsim kaip kas toliau, manau už pinigus galima ten viskas
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai