2025.02.25 10:27 (prieš 1 m.)
Mėtameškinija parašė:
Kad ir kaip negražiai skambėtų, kaip mane guodžiate, kad aš ne viena su tokiom šūdinom naktim 😆 nes atrodė, kad kažką ne taip darau, nesuprantu vaiko. Užmiega apie …
Aš tai pasakysiu žiauriai, bet nesitikėkit 😀 nes niekada nežinai, kaip bus. Mano pirmagimis kėlėsi kas 40min po 4mėn regreso iki 2 METŲ! 🫠 Vežiau ir miego tyrimo į Santaras daryt, ir pas neurologes ir t.t. išvada - labai protingas, o tuo pačiu ir nežmoniškai jautrus vaikas. Ir nemokantis pereiti iš vieno miego ciklo (apie 45min trunkančio), į kitą 😀 nu tai aš nemeluoju, kad du metus praleidau kaip rūke, nes nepadėjo nei nujunkymas ties 13mėn nuo mp, nei dar kažkas. Tiesiog NIEKAS nepadėjo, nes toks vaikas. 🙃 Tai ir zombinau, survival mode visad buvau. O vaikas 6mėn šliaužiojo, 7mėn ropojo, 10mėn pilnai savarankiškai vaikščiojo. Nuo 1m pradėjo kalbėti po žodį - du, 1,5m pilnai kalbėjo sakiniais, i į darželį išleistas 1.9mėn atrodė kaip iš kosmoso srities visoms auklėtojoms, nes buvo labai iškalbingas ir protingas (na ir tebėra, tik su amžiumi išsilygino tarp bendraamžių tie gabumai +/- labiau 😀)
Na bet nuo 2m pradėjo miegot visą naktį 😀 tai čia tik mano vaiko istorija, o kaip su antrąja bus, ar su jūsų vaiku - niekas negali pasakyti.
Tiesa tokia, jog vaikai miega šūdinai. 😀😁 Ir nieko tu čia žmogau neišgalvosi, kaip tik jei įmanoma susiveikti pagalbą iš šalies, kad bent retkarčiais gaut miego pačiai ir nenuprotėt. 🤞