Rainbo parašė:
Yra smulkios savivaldybių peripetijos, bet tvarka realiai viena ir ta pati. Suma ta pati, terminai tie patys. Jeigu mažesnė gyvenamoji vieta, neturinti spis formato…
Spis turi visos, net ir mažiausios seniūnijos ;)
Rainbo parašė:
Yra smulkios savivaldybių peripetijos, bet tvarka realiai viena ir ta pati. Suma ta pati, terminai tie patys. Jeigu mažesnė gyvenamoji vieta, neturinti spis formato…
Spalvotuke parašė:
Nu nebeikim jau į kraštutinumus. 🫠
Ką turiu omeny sakydama dėl Spis, jog ne visos turi ir vykdo elektroninių prašymų apdorojimą.
IR KAIP VISADA FORUMUOSE, mišrainė susijusi su išmokomis, maišo dekretus su vaiko priežiūros, vienkartines su tomis, kas turėjo stažo...
Kadangi, Jūs, KLAUSIMO AUTORE, klausiate dėl vienkartinės, tai easy, užpildysit, patvirtins, 10d.d.
Rainbo parašė:
Nu nebeikim jau į kraštutinumus. 🫠
Ką turiu omeny sakydama dėl Spis, jog ne visos turi ir vykdo elektroninių prašymų …
Nelabai suprantu to Jūsų susireikšminimo.
dirbau pati su SPIS programa 3 metus, tik ne seniūnijoje, o soc. paslaugų įstaigoje, važinėjau į tam tikro rajono seniūnijas ir žinau, kad visos jos turi tą programą ir privalo su ja dirbti, o jei nepriima el. prašymų, tai jau ten jų vidinės bėdos tikriausiai, nes spis tam ir sukurta, kad žmogus galėtų pateikti prašymą tiek gyvai atvykęs į seniūniją, tiek el. būdu. Bet Jūs matau viską daug geriau žinot, tai nebesivelsiu į diskusiją, gražaus vakaro. ;)
Spalvotuke parašė:
Nelabai suprantu to Jūsų susireikšminimo.dirbau pati su SPIS programa 3 metus, tik ne seniūnijoje, o soc. paslaugų įstaigoje, važinėjau į tam tikro rajono seniū…
Baisiai susireikšminau! Pasaulio bamba.
Aš tik aiškumo įnešiau apie eigą, kuri nėra visiems aiški, ir tai normalu. 😏
Mano mama dirba, nplius metų. Dirbo ir dirba. Bet kaip sunku kažkam, kai pataiso 🫠
O ve, daugiau kvailų yra, kurie nežino.. gal ir google informuokim, kad pasitaisytų. 😲
Ir td dar neteisingai rašo.

Filadelfija parašė:
Sodros puslapyje sipildziau ir atejo laiskas su terminais. Sprendima priims per 10d.d, o išmoka išmokės per 17d.d. Tai paziurekit irgi turejot gaut laiška
Zinokit as laisko negavau nes as pildziau vietoj seniūnijoje o idomu ar eitu pačiai kažkaip pasitikrinti kazino ar eina
Rainbo parašė:
Baisiai susireikšminau! Pasaulio bamba.
Aš apie batus, Jūs apie ratus ;) apie išmokas nei dėl vieno žodžio Jums neprieštaravau, pasiskaitykit geriau. Ir nereikia čia pulti įžeidinėti, nieko tuo nepasieksit. ;)
Spalvotuke parašė:
Aš apie batus, Jūs apie ratus ;) apie išmokas nei dėl vieno žodžio Jums neprieštaravau, pasiskaitykit geriau. Ir nereikia čia pulti įžeidinėti, nieko tuo nepasieksi…
Aš apie save, jūs apie save.
Nesiekiu nieko įžeist.
Tai, taip. Gražaus vakaro. 🌸
Burbuliuk parašė:
Ne taip parašiau, gimda susitraukinėja, tie paruošiamieji sąrėmiai kitaip sakant 🙂 kai sukėtėja visas pilvas ir taip nelabai malonu būna, lyg mėšlungis sutraukias b…
Man buna paryčiais miegant, lyg trauktu kojas ir ties pilvo šonais jaučiu įsitempia
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai