Sintija parašė:
Sveikos, norėjau paklausti, gal kažkas galite pakomentuoti rezultatus? Nes nelabai man čia aišku ką reiškia visi šie dydžiai, ginekologė, dar nėštumo nemato, tačiau…
Tikiuosi viskas bus gerai ir patvirtins zirniuka Jums❄️🌲
Sintija parašė:
Sveikos, norėjau paklausti, gal kažkas galite pakomentuoti rezultatus? Nes nelabai man čia aišku ką reiškia visi šie dydžiai, ginekologė, dar nėštumo nemato, tačiau…
Aldona parašė:
https://www.nestukes.lt/lt/Nestumas/Trukme,-pozymiai,-diagnostikos-budai/
Na belieka laukti 😩🙈
Aldona parašė:
Ačiū jums 😊🌷
Sintija parašė:
Ačiū jums 😊🌷
Nepraraskite vilties🌲❄️ gražaus vakaro.
Sintija parašė:
Na belieka laukti 😩🙈
O testas teigiamas? Jau turetu buti labai ryskus tokiam laike.
Oksana parašė:
Kaip manote jei nueiciau privačiai ekoskopui 4+4 kazka patytu? Gimdoje jau ar ne ? Paskutinis nieštumas buvo negimdinis labai biaju😭
Aš lankausi tik privačiai. Daktarė liepė ateiti kai bus 6s+5d, geriausiai 7 sav. Tada matysis širdututės plakimas. O iki 7 sav pagrinde įvyksta visi persileidimai ir pasireiškia negindiniai, tad pati dakterė nenori ankščiau laiko suteikti vilčių ir tvirtinti nėštumo. Palukėkite dar šiek tiek
Arbūziukė8 parašė:
Aš lankausi tik privačiai. Daktarė liepė ateiti kai bus 6s+5d, geriausiai 7 sav. Tada matysis širdututės plakimas. O iki 7 sav pagrinde įvyksta visi persileidimai i…
Man kaip tik sake neiti anksciau 5sav bet neveliau 6sav, nes turi isitikinti jog nieštumas gimdoje
Juk@ parašė:
O testas teigiamas? Jau turetu buti labai ryskus tokiam laike.
Teigiamas ir ne vienas... 😩
Arbūziukė8 parašė:
Aš lankausi tik privačiai. Daktarė liepė ateiti kai bus 6s+5d, geriausiai 7 sav. Tada matysis širdututės plakimas. O iki 7 sav pagrinde įvyksta visi persileidimai i…
Na aš taip pat buvau privačioje klinikoje, bet vat išėjau su daug klaustukų.. Įdomu ką matys po savaitės..
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai