Marz parašė:
Čia programėlė lygtais rodo einamą savaitę, jei pvz. Jums 4+1, rodo 5 sav. Jei gerai atsimenu tai taip😊
Gali būti🤨🙄
Marz parašė:
Čia programėlė lygtais rodo einamą savaitę, jei pvz. Jums 4+1, rodo 5 sav. Jei gerai atsimenu tai taip😊
Gali būti🤨🙄
GILIUK parašė:
Kaip smagu, kaip gera matyti, kad jau vyksta Kalėdiniai stebuklais. Aš tik taip galiu pasakyti, na aišku savo atveju. Džiaugiuoi už visas kurios jau sulaukė ll ir t…
Man labai maudžia, paskutines kelias dienas daug dirbau ant kojų tai net spazmavo sakyčiau nemaloniai tai kažkaip vakar pradėjau magnį vartoti truputį didesne doze ir jau šiandien viskas tvarkoj, maudžia bet spazmų nėra
Skraidau33 parašė:
Visą vakarą šiandien maudžia ir šiek tiek pateplioja, atrodo kiekvienas dalykas neramina😵💫
Tepliojimas nera geras zenklas, zinau kad daug kur rašo vos ne kad norma , bet vertetu tikrintis pgr jei teplioja , gal jo ženkliai trūksta .
manilė parašė:
Tepliojimas nera geras zenklas, zinau kad daug kur rašo vos ne kad norma , bet vertetu tikrintis pgr jei teplioja , gal jo ženkliai trūksta .
Ketvirtadienį eisiu pas šeimos gydytoja, gal kažką prieš ginę sužinosiu
Skraidau33 parašė:
Ketvirtadienį eisiu pas šeimos gydytoja, gal kažką prieš ginę sužinosiu
Na reiketu nes pas šeimos eit o tiesiai pas gin
Sveikutės, dar po teigiamo testo nebuvau pas gine, bet buvo sloga lapkričio pradžioj, vaistų jokių nenaudojau ir dabar nenaudoju ,bet įtariu,kad sinusitas,nes naktim nepakvėpuoju, ir naudoju purškala nosies naktim , bet tik viena kart per dieną nes neina pamiegoti visiškai ar nepakenksiu nėštumui? Ketvirtadienį eisiu pas šeimos,gal paskirs kažkokį gydymą,nes nebegaliu jau,apart nosies užgulimo nieko neskaudą ,nei galvos
Ruta G. parašė:
nuva.as vakar buvau pas ginekologe,apziurejo.3sav.dar tik.negalejo patvirtinti ar yra kas.bet matesi mini puslyte.o del sauso kosulio,nieko nerekomendavo gine.😔
Kada buvo Tavo paskutinės mm?😊
Mikė1234 parašė:
Kada buvo Tavo paskutinės mm?😊
Kaip manote jei nueiciau privačiai ekoskopui 4+4 kazka patytu? Gimdoje jau ar ne ? Paskutinis nieštumas buvo negimdinis labai biaju😭
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai