E.lina parašė:
Eina sau 🫣 O toks ryskus buvo! Ziauriai liudna![]()
Kaip eisiu bus 5+1
E.lina parašė:
Eina sau 🫣 O toks ryskus buvo! Ziauriai liudna![]()
Kaip eisiu bus 5+1
Elyz parašė:
Man irgi būtent šitas simptomas pasireiškė. Tiek dujų naktį prisikaupia, kad apsiversti skauda. Irgi šito nesiejau su nėštumu, maniau, tiesiog, gal senstu 😂😂😂…
va va! beje nezinau kaip kitom brt man labais keistai implantacinis kraujavimas buvo, tik menesiniu isvakarese, bet uz tai po to kabai sustiprejo nestumo pozymiai:pykinimas ir tt, didelis uzeinantis nuovargis. kaip jum?
E.lina parašė:
Sveikinu isvydusias || ! 🌸 Kas liecia pilvo putima, tai dar kol kas nejauciu sitos bedos 🤭 Bet su praejusiu nestumu gana anksti prasidejo, nes pamenu ziuredavu sonu…
oho! o turejot implantacini kraujavima?
Neriss parašė:
o merginos, Jums irgi skauda juosmenį? Nes man tik du simptomai yra - jautrūs speneliai ir nugaros skaumas kolkas
Man speneliai jautrus ir dujos kaupias labai 😀🤘🏼
Mamasita30 parašė:
Man speneliai jautrus ir dujos kaupias labai 😀🤘🏼
pritariu! manau sie yra pirmieji pozymiai!nugara, pilvo apacia, krutine.
Rasa9991 parašė:
va va! beje nezinau kaip kitom brt man labais keistai implantacinis kraujavimas buvo, tik menesiniu isvakarese, bet uz tai po to kabai sustiprejo nestumo pozymiai:p…
Jei nebūčiau žinojusi, kad yra tikimybė lauktis, iš savijautos net nepagalvočiau, kad esu nėščia 🤷🏼♀️ Dujos kaupiasi, ypač naktį, na pasitaiko. Maudžia krūtis ir pilvo apačią na juk pms, yra ir intensyviau buvę. Jokio kraujavimo, jautrumo kvapams ar pykinimo ar šiaip jautrumo. Nieko. Tikiuos visa tai normalu ir blogyn neis. Nors dėl leliuko pakentėčiau 😍
Elyz parašė:
Jei nebūčiau žinojusi, kad yra tikimybė lauktis, iš savijautos net nepagalvočiau, kad esu nėščia 🤷🏼♀️ Dujos kaupiasi, ypač naktį, na pasitaiko. Maudžia krūtis ir p…
wow
o jum kada testas parode teigiama?man kazkaip keista lad as nescia! nes iki menesiniu likus 2 dienom buvau ligoninej del savo savijautos ir dare kraujo tyrima ir hcg buvo neigiamas. kraujas neparode lad laukiuosi...
Erdeiga parašė:
Laba diena merginos, man apie 6 sav., pas Gyd. Vyksiu tik spalio 16 d. Bet pastebėjau, kad vis įsiskausta pilvas ir nugara... kaip Jums ? Ar jaučiate maudimą, tenpi…
man buna kai daugiau pasilankstau, pajudu, pasitvarkau, tada taip jauciuosi ir einu prigult. nepervarkit
13 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai