2024.01.07 13:00 (prieš 2 m.)
pepsicola parašė:
Žiūriu visos čia darosi tyrimus. Aš kažkaip nusiteikusi laukti pirmo vizito. Bet skaitydama kaip kitos nelaukia ir pasidaro tyrimus, jaučiuosi tokia neatsakinga ir …
Nemanau, kad čia reikia blogai jaustis dėl to. Kaip tik labai gerai, jeigu gaunasi ramiai jaustis
manau, čia charakterio dalykai, kiek to nerimo viduje. Aš tai šiaip mėgstu pakontroliuoti gyvenime dalykus, saugiau tada jaučiuosi, stebėti visokius skaičius, lenteles, diagramas. Tai man net ir įdomu. Ir dar žinojau, kad hcg reikia pasidaryti, nes vasarą lygtais turėjau biocheminį. Bet jis toks miglotas, neužfiksuotas jokiu tyrimu. O gydytoja sakė, kad jeigu būna du iš eilės biocheminiai užfiksuoti, tai kažkaip lyg lengviau gauti visokius siuntimus dėl nevaisingumo. Bet čia galiu nusišnekėti, bet lygtais taip kažką minėjo. O gal progesteroną lengviau išrašo. Tiksliai nebeprisimenu. Kad kažkaip kitaip tada žiūri.
Turiu pažįstamą, kuri laukias, tai jinai visiška priešingybė - labai atsipūtus. Daug laisviau elgiasi, kas man gal atrodytų tabu. Tai kaip tik mokausi, kad žmogus tiesiog atsipalaidavęs ir mėgaujasi ta būsena, kad ir kaip ten bebūtų. Ir puikiai jaučiasi