ssaulaite parašė:
Va, ir dabar uzmigdziau as ji,bet jis ne 5 minuciu neismiega, prabunda, miega tokiu gyvu miegu![]()
maniske taip miega kai su pilvuku bedu buna
ssaulaite parašė:
Va, ir dabar uzmigdziau as ji,bet jis ne 5 minuciu neismiega, prabunda, miega tokiu gyvu miegu![]()
maniske taip miega kai su pilvuku bedu buna
ssaulaite parašė:
Tai isbandziau jau neviena, netinka jie jam, laukiu rytojaus, pas gydytoja eisime,gal ka pasiulysNuo vienu fontanais atpilineja, nuo kt viduriuoja, vienu zodziu vargstame su tais misineliais...
as kai pakeiciau misinuka ji man beveik savaite vidurevo poto viskas susitvarke
Sweikos mamytes.cia kazkuri klause ka pacios valgote maitindamos leliukus.tad papasakosiu ka as valgiau kai maitinau savo dukryte(nors tai buvo pries 7 metus visa tai apie maitinima atsimenu kaip siandien).tai va savo mazaja maitinau iki 5 men ir 8 d.su pieno kiekiu problemu nebuvo.turejau daug.bet teko paciai nutraukti nors ir kaip buvo gaila.is pradziu valgiau viska po biski.su pilvu problemos buvo tragiskos.rekdavo diena nakti.tada pradejau atsirinkineti kas galima kas negalima.nieks nepagerejo.riesdavosi ,perdedavo ,rekdavo ir t.t.(nors viskas budavo "kaimiska"nes ir darzoves ir mesa,kiaule ir kiausiniai ir uogytes kas imanoma buvo uzauginta mano tevu)nu ka tada is tos nevilties ir depresijos(nes budavau iskamuota ir be miego),pradejau isvis mazai valgyti nes jau nebezinojau uz ko griebtis.daejau iki to jog teko atsidurti ligoninej nes nusilpo organizmas.kas ir buvo like pas mane"isciulpe" brangioji.palasino lasalines,leido vaistus.siek tiek atsigavau.tada perejau prie "kudikiu maistelio".turiu omeny kad valgydavau TIK pirktines kudikiu tyreles tas kur jau paruostos buna ar su zuvim,ar su mesa ir t.t.tai truko apie du men ir ka teko ta "prabanga"nutraukti.juk vienas "sloikelis" tas maziukas kainavo nuo 4lt.o isivaizduokit kiek turiu ju suvalgyt kad pati buciau pavalgius ir dar kudikis pavalgytu kaip as sakau is manes.tai ka nieko nebeliko tik kaip nutraukti mp maitinima ir pereiti prie misinelio.kai tai padariau baigesi VISOS problemos.ir dukryte rami buvo ir mamyte soti.vargau kol "panaikinau" mp.ir ranksluosciais verziau ir ko nedariau kad neprasidetu mastitas.todel db LABAI tikiuosi kad neteks pakartoti sios istorijos.nes tikrai noriu savo maziukaismaitinti mp bent jau iki metu.
Sveikos labas rytas....
maniskis po wakaryksciu maudyniu miega iki siol
prabudo tik apie 8 truputi papulio pawalge ir toliau miega... o as jau wisa slapia sedziu nuo pienulio...
Kaip tik manes ir drauge klause ka as walgau nes maitinu...ji pries sawaite mergyte pagimde, sake papulio neima tai nutraukine ir duoda... sake taip geriau , bet kazi
ji kause ar dedu i arbata cukru ar wgau su druska? nieko sako newago, jai mama sriuba iswyre be nieko, newago kepto, zodziu...
o as tai walgau wiska taip kaip ir anksciau, tik wietoj cukraus dedu kondensuota piena, o seip mano meniu tikrai nepasikeite ... wengiu astraus maisto ir nebegeriu pieno, nes buwo probemu maziukui su pilwuku ir as itariau kad kaltas mano isgertas 1 litras pieno per diena...ir wa dar newalgau waisiu... nesinori man ju...
Ausra nu tu ir saunuole, tavo kantrybe pagirtina tikrai...
tikiuosi su maziuku wagysit be abu sauniai mp ir abu tuo megausities...
gretuliukas parašė:
maniske taip miega kai su pilvuku bedu buna![]()
mums ir pilvuziuka pucia ir po kiekvieno valgymo prikakojam pampersa, tiksliau dar valgydami....
busimaaa parašė:
as kai pakeiciau misinuka ji man beveik savaite vidurevo poto viskas susitvarke
na, reiks ziureti kaip cia bus mums dabar...
Kutika parašė:
Labas mamytes esu naujoke cia ar priimsit? ;) gyvenu Maidstone pietryciu anglija ;) gal yra mamyciu salia?
sveika prisijungusi į mūsų būrelį
apelsine parašė:
sveika prisijungusi į mūsų būrelį![]()
sveika,maciau kokia kedute uzsisakiai,tai zinok as a maciau realiai pardej,tai ji man nepatiko,tokia nelabai tvirta pasirode,nes as ieskojau tvirtesnes kelionej i lietuva su masin,gal cia uk,trumpoms distamcijoms ir gerai
labas rytas na va pagaliau ir as prisedau :)kariavau su savo mazuoju jau nuo ryto,verkia ir velnias zino kodel,su pirstais is nervu veida drasko,ot yra oziukas
va dbr pamaitinau guli bet ziuri piktas ir niurzga ...
reikes eiti i lauka siandiena toks oras puikus,saulike sviecia
ka jus snd suplanavusios?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai