Ssandrituke parašė:
sekmes organizuojant mergaite![]()
,su vyrais sunku reiktu mergaites
aciukas
ai seip kas bus tas, aisku norisi mergaites, bet beda nemate, gerai ir tie bernai
Ssandrituke parašė:
sekmes organizuojant mergaite![]()
,su vyrais sunku reiktu mergaites
aciukas
ai seip kas bus tas, aisku norisi mergaites, bet beda nemate, gerai ir tie bernai
Linute26Uk parašė:
Tai va krakmoliniai cepakai :isverdi bulvikes, na as normalu katiliuka verdu,gal 5litru katilo daugiau biski nei puse .
Isvirus bulvikes sugrusti arba sumalti. Palaukti kol ataus.tada dedu drusko ir kiausini dar viena,poto krakmolo koki 4geras saujas,perdaug nedekit nes keti gali gautis. Na zodziu kad butu minksta tesla bet neliptu prie ranku lb,nes jei lips su siltu vandenuku rankas pasitepkit
![]()
Idarui : pasidarau farsa kaip kotletams ir i vandenuka su druskos biskuciu isverdu kukulius.Koki 30-40min verdu.Paskui isvirtus su sakute suminkau ir viskas,arba idara varske pasidarykite pagal save.
na tada ir darai cepakus.seip as i vandenuka pilu dar krakmolo ( i puodeli isipili maziau kaip puse jo vandens ir idedi valgoma sauksto krakmolo)supili tada i vandenuka puode,kai uzverda dedi cepelinus,ziuri kol iskils tada mazdaug koki 7min paverdi ir skanaus
![]()
o padazas tai baltas arba tiesiog grietine
Jie greiciau gaunasi nei tarkiniai
![]()
aciu saulyt
ar kiausini tik viena?
as verdu cepekus is puses virtu ir puses zaliu bulvikiu
super gaunasi kaip su UK bulvem
Kasharas parašė:
aciukasai seip kas bus tas, aisku norisi mergaites, bet beda nemate, gerai ir tie bernai
![]()
O kaip noreciau judesiuku pilvelyje,bet mums kolkas nesiseka
zinoma kad auginsime kas bus siusta is auksciau jei dar karta busiu mama
galaxyy parašė:
vistienos file ismusi padarai tokius kaip blynus,tada uzdedi prieskoniu ir palaikai..pasidarai suri sutarkuota sumaisyta su sviestu ir krapais ir dedi i files viduri susuki tada pamirkai i kiausinio plakini dziuveselius ir kepi ant mazos ugnies.
kaip skanu
aciukas;) jau zinau ka gaminsiu savaitgalio pietums
na va mamos buvau siand ligoninei klause ir rase vaiko sirdute viskas gerai tik vat irgi stebejos ko pilvas toks mazas tai padare skana irgi viskas gerai...
va pasakiau kad nuo 28 sav judesiukai susilpnejo daktare isbare kur anksciau buvau sakau kad midvife sake jog tai normalu jos akis issprogino sako ir neliepe i ligonine vaziuot sakau ne galvom pakraipe
tai va dziaugiuos kad viskas gerai taip ramu sirdy paliko
reada parašė:
na va mamos buvau siand ligoninei klause ir rase vaiko sirdute viskas gerai tik vat irgi stebejos ko pilvas toks mazas tai padare skana irgi viskas gerai...va pasakiau kad nuo 28 sav judesiukai susilpnejo daktare isbare kur anksciau buvau sakau kad midvife sake jog tai normalu jos akis issprogino sako ir neliepe i ligonine vaziuot sakau ne galvom pakraipe
tai va dziaugiuos kad viskas gerai taip ramu sirdy paliko
![]()
![]()
Saunuole! Dziaugiuos,kad viskas gerai
murmur parašė:
Saunuole! Dziaugiuos,kad viskas gerai![]()
![]()
dekoju
ja
uciuos kaip ant sparnu
pilvas mazas gal
bus nedidele
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai