Amber9 parašė:
Pas mus virs 30 buvo 🤦♀️
Na man gimdymo metu spejo 3 dozes antibiotikų suleisti. Sakė, kad tas labai padėjo, todėl užteko 2 dienų, kad mažylė pasveiktų.
Antakalnio g. 57, VilniusAmber9 parašė:
Pas mus virs 30 buvo 🤦♀️
Na man gimdymo metu spejo 3 dozes antibiotikų suleisti. Sakė, kad tas labai padėjo, todėl užteko 2 dienų, kad mažylė pasveiktų.
rutulis parašė:
Sveikos, greičiausiai jau buvo toks klausimas, bet ar į AGN vežėtės savo puodelius, įrankius? Ar duoda? Ar palatose yra wc ir dušai, ar jie yra bendri? Ar palatose …
Pas mus mokamoje palatoje saldytuvo nebuvo, tik wc ir dusas. Bet salia palatos buvo maisto pasildymo patalpa.
As emiau puoduka, pora leksciu ir irankius, man taip buvo geriau tureti savo ir naudotis kada noriu
sabinka parašė:
Mums irgi kazkokia bacila surado,tai i vena buvo idetas kateteris ir pro ji lasino antibiotikus ir dar kazkokius vaistus. Du kart i diena ejom i 2 auksta kas 12 val…
Nieko sau, neteko kazkaip girdeti, kad kas antras vaikutis kazka pagauna 🤨
Amber9 parašė:
As 2 kartus gimdziau pirmame skyriujeIrgi nuostabus personalas. Antra karta pas Podkopajeva. Tikrai nebijokit ir neklausykit neigiamu atsiliepimu apie ji
Sup…
Gimdziau pries 6 metus,man j jis savotiskas pasirode gydytojas,kartais gal astriau atsake,jei ka paklausi,bet is savo puses padare viska tikrai gerai,gimdymas praejo sklandziai,susiuvo irgi gerai. Esu jam dekinga.
greenlemon parašė:
Gimdziau pries 6 metus,man j jis savotiskas pasirode gydytojas,kartais gal astriau atsake,jei ka paklausi,bet is savo puses padare viska tikrai gerai,gimdymas prae…
Na jis ir su manim juokavo
susiuvo taip, kad ta pacia diena jau sedejau
Amber9 parašė:
Na jis ir su manim juokavosusiuvo taip, kad ta pacia diena jau sedejau
![]()
Del susiuvimo,po 2 dienu jau galejau sedet,tikrai viskas gerai del to,dokumentus paruose,viska kaip is savo puses padare gerai.
Eliza88 parašė:
Nieko sau, neteko kazkaip girdeti, kad kas antras vaikutis kazka pagauna 🤨
Gal kad nesijaudinciau per nelyg taip pasake🙂
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai