Whateve parašė:
Aš tai kai skambinausi į Antakalnį sakė reikia tiesiogiai su gydytoju pasiskambinti ir susitarti dėl planinis. Sakė paprastai prižiūrinti gydytojas rekomendaciją du…
Aciu
Antakalnio g. 57, VilniusWhateve parašė:
Aš tai kai skambinausi į Antakalnį sakė reikia tiesiogiai su gydytoju pasiskambinti ir susitarti dėl planinis. Sakė paprastai prižiūrinti gydytojas rekomendaciją du…
Aciu
Aistyt parašė:
Esu girdėjusi, kad dėl žindymo konsultacijų jau pagimdžiusioms, Antakalnio klinikos labai menkai padeda. Kaip yra dabar, kurios gimdėte, gal galėtumėt pakomentuoti?…
Manęs nematė reikalo konsultuot, nes antras vaikas, bet po 4 sav., iškilus klausimų, mane maloniai priėmė, pakonsultavo, atsakė į iškilusius kkausimus ir davė patarimų. Man tai buvo daug naudingiau, nei iškart, kai dar klausimų nėra iškilę.
Man labai padėjo
Vilniuje, Ar jie priima atmestas savo poliklinikų nėščiąsias? Žodžiu man paskambino šiandien ir sakė, jog pas juos nesaugu ir geriau dabar eit kas vien su nėščiosiomis dirba. Man reikia ir gliukozės tyrimus atlikti, ir dar kitų niuansų. Tai ar mane priimtų, nes esu likus likimo valioj. Ačiū.
Ingiuks parašė:
Vilniuje, Ar jie priima atmestas savo poliklinikų nėščiąsias? Žodžiu man paskambino šiandien ir sakė, jog pas juos nesaugu ir geriau dabar eit kas vien su nėščiosio…
Kaip suprast atmestas?
Antakalnio poliklinika likimo valiai nesciuju nepaliko,o yra atliekamos butinos echo, tyrimai ir pns
Ingiuks parašė:
Aš klausiu Ar priema iš kitų polikliniku? Nes mano poliklinika man vakar pasakmbino ir pasakė, jog bandyciau kreiptis į Antakalnio gimdymo namus arba vgn. Nes anot …
Antakalnio motinystės centras išvis užsidarė Karantino metu. Net savų nestukiu nebepriima.
Aistyt parašė:
Esu girdėjusi, kad dėl žindymo konsultacijų jau pagimdžiusioms, Antakalnio klinikos labai menkai padeda. Kaip yra dabar, kurios gimdėte, gal galėtumėt pakomentuoti?…
Galiu pasidalinti. Man pirmas vaikelis, velavo pienukas, ploksti speneliai ir kitokie issukiai. Kol gulejau, pasikeite daug pamainu, del zindymo konsultavo gal 6-7 akuseres ir konsultante. Tai dekoju dievui kad viena is akuseriu buvo tikrai patyrusi ir realiai individualiai ivertino situacija nekisant visu sablonu. Visu kitu patarimai ir veiksmai tik traumavo. Tikiu jei pavyks zindyti, tik tai akuserei galesiu dekoti, nes jei ne ji, su kitu personalu nebuciau tiek pasiekusi.
Bet cia tik mano patirtis, tikiu jei nera problemu ir zindymas sklandus to demesio uztenka, jos rupinasi ir parodo, pasiteirauja kaip sekasi, tikrai suteikia pagalba.
St01 parašė:
Galiu pasidalinti. Man pirmas vaikelis, velavo pienukas, ploksti speneliai ir kitokie issukiai. Kol gulejau, pasikeite daug pamainu, del zindymo konsultavo gal 6-7 …
O ka ji jums patare?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai