identity parašė:
Arba kokia mama ar kas sa o nuožiūra pirko o ne jos skonio![]()
kas ten zino kaip ten bebus, teisybes manau nerasim
svarbu pigiai pagriebei
identity parašė:
Arba kokia mama ar kas sa o nuožiūra pirko o ne jos skonio![]()
kas ten zino kaip ten bebus, teisybes manau nerasim
svarbu pigiai pagriebei
soniqa parašė:
kas ten zino kaip ten bebus, teisybes manau nerasimsvarbu pigiai pagriebei
![]()
O iš ali pirkt norėjau už 23$
Mam-a parašė:
Man irgi, bet tas dydis XL manau S nesiojant butu labau jau didelis?
na as pati nesioju M-L tai pagal XL ismatavimus man viskas apie 10cm neatitinka, o va pas kita pardaveja viskas idealia atitiko, tik as pameciau ta nuoroda, tik pamenu, kad ten gal trecdaliu brangiau butu
soniqa parašė:
nu mano ugis 178 tai va kaip ji man peciai mano kazkur 37--40 tai man xl gera. L butu jau maza![]()
super, aciu tau labai
laukiu algos ir imsiu abi
Giedre2 parašė:
super, aciu tau labailaukiu algos ir imsiu abi
![]()
gal galite imest nuoroda pagal kuria planuojat pirkti?
www.aliexpress.com/item/Fashion-chiffon-blouse-Shirt-XXXL-Shirt-Cool-top-tee-blouse-for-women-summer-shirt-feminina-short/1340927395.html as ziuriu cia, bet komentaruose raso, kad mazintos, tai gal ir tas xl man nieko butu
bent jau patikima, kad medziaga nebus baisi
as pirkau is cia, www.aliexpress.com/snapshot/6028518411.html paziurejau ismatavimus, raso kad biustas XL dydzio yra 115, realiai man per krutine ( jau su paraloniniu lipciku) yra 100.
identity parašė:
As pati parduodu is ali pirktus daiktus tik uzsikeliu ne per daugiausiai, visiem gyvent reik kam cia stumt reik![]()
As ir kai kuriuos parduodu biski uzsikelusi,aisku ne tokiom kosminem kainom
soniqa parašė:
nu mano ugis 178 tai va kaip ji man peciai mano kazkur 37--40 tai man xl gera. L butu jau maza![]()
Kokia tu kuda as pasiemiau XL man bus maza jauciu,nuliudinai
Sveikos
Gal kuri pirkot ir galit pakomentuot? www.aliexpress.com/item/Women-thick-sport-set-fashion-sweatshirt-hoodie-set-Hoodie-hoodie-pants-vest-3pcs-set-Free-shipping/1388892513.html
asariuke parašė:
SveikosGal kuri pirkot ir galit pakomentuot? www.aliexpress.com/item/Women-thick-sport-set-fashion-sweatshirt-hoodie-set-Hoodie-hoodie-pants-vest-3pcs-…
butent siu nepirkau ilga laiko gulejo mano noruose, bet pirkau kitoki, bet manau ir sio medziagele turetu buti faina
tik kiek mes pirke treningu, liemenes dazniausiai buna mazesnes
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai